Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türk Milli Takımı ve Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor, Türkiye'yi seçme nedenini açıkladı - Futbol Haberleri

        Emre Mor'un açıklamaları şu şekilde:

        Futbola başladığımda 6 yaşındaydım. Çok oynuyordum. Herkes ne kadar yetenekli olduğumu görüyordu. Babam baştan beri biliyordu bunu. Hem annem hem babam beni teşvik etti.

        RONALDO VE ARDA TURAN

        Futbola başladığımda idolüm Cristiano Ronaldo'ydu. Onu örnek alıyorum. Şimdi de onu örnek alıyorum. Çok iyi futbolcu. Arda Turan harika bir insan, iyi futbolcu. onun hakkında sadece iyi şeyler söyleyebilirim.

        https://www.instagram.com/p/BK4D1IGD1H9/?taken-by=emre.mor9&hl=tr

        TÜRKİYE'Yİ SEÇMEMİN NEDENLERİ...

        Türkiye'yi seçmemin birkaç nedeni var. İlk olarak Türk gibi hissediyorum içimde. Türkiye, Danimarka'dan daha çok istiyordu beni. Nedenlerden biri de buydu.

        BURAK'IN GOLÜ ÇOK DEĞİŞİKTİ

        Burak'ın Çek Cumhuriyeti'ne attığı golde çok değişik hissetmiştim. Bütün stadyum seviniyordu. Bu goolün asistini yapmıştım. Hayatımda yaşadığım en güzel anlardan biriydi. ÇÖok gururluydum.

        FATİH TERİM SÖZLERİ

        Fatih Terim çok iyi hoca ve iyi bir insan. Beni çok seviyor. Ben de onu. Beni milli takıma aldığı için mutluyum. Onun gibi bir hocam olduğunu için mutluyum.

        DORTMUND'A ALIŞTIM

        Dortmund'un benimle ilgilendiğini duyduğumda sevindim. Dortmund'un antrenmanları sayesinde daha da gelişebileceğim. Her gün daha iyiye gidiyorum. Öte yandan oynama fırsatım da var. Bu yüzden Dortmund'u seçtim. Dortmund'a ilk geldiğimde biraz zorlandım. Hiçbir şey bilmiyorsun. Her şey yeni. Şİmdi daha rahatım. Takım arkadaşlarım da hocalarımla iyi anlaşıyorum.

        RONALDO BANA SÖZ VERDİ

        Ronaldo ile yanyana olmak çok değişikti. Sonunda ona karşı oynamıştım. Onu hep televizyonda görüryordum. Çok iyi bir duyguydu. Ona karşı oynamak gurur verici. Maçtan sonra ondan formasını istedim. O da başkasına söz verdiğini ancak Bernabeu'daki maçtan sonra formasını vereceğini sdöyledi. Ona 5 yaşından beri kendisine hayran olduğumu söyleyebilirim.

        MODRIC İLE SELFIE ÇEKMESİ

        O dönem Danimarka'da oynuyordum ve bu kadar iyi futbolcularla görüşmemiştim. Modric çok iyi bir futbolcu ve Hırvatistan maçından sonra onu bekleyip fotoğraf çektirdim. Gurur vericiydi.

        MESSİ İLE KIYASLANMAK...

        Messi belki de dünyanın en iyi futbolcularından. Messi ile kıyaslanmam yanlış olur çünkü henüz o seviyede değilim.

        TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTER Mİ?

        Gelecekte Türkiye'de oynamak ister miyim? Bilmiyorum. Dortmund ve Türkiye taraftarları çok iyi. İkisi için de oynadığım için çok şanslıyım. Türkçe öğrenmek istiyorum ama şu anda o kadar zamanım yok.

        EURO2016 VE RONALDO İLE TANIŞMAK ÇOK ÖZEL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ