Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Genç yıldız Emre Mor, Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'den özür diledi - Futbol Haberleri
        1

        Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan yaptığı açıklamada genç yıldızın Fatih Terim'den özür dilediğini kaydetti. İşte detaylar...

        2

        Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan, Hırvatistan maçında Emre Mor’un oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepki sonrası Terim'i aradığı söyledi.

        3

        Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan, Hırvatistan maçında Emre Mor’un oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepki sonrası Terim'i aradığı söyledi. Özcan NTV Spor’a verdiği röportaj şunları söyledi:

        4

        “Hırvatistan maçında sonra bir hareketi oldu ama o hareketleri milli takımdaki arkadaşlarına veya kimseye değildi. İstediği gibi oynamadı o yüzden kızgınlığı.

        5

        86 dakika oynamıştı zaten, yorgunluk vardı. Biz o maçtan sonra Fatih hocayı aradık, yani Emre Mor onu aradı ve özür diledi.”

        6

        Öte yandan Emre Mor, Milli Takım hakkında açıklamalarda bulundu.

        7

        Kendisini Türk olarak hissettiği için tercihini ay-yıldızlı ekipten yana kullandığını belirten Emre Mor, "Kendimi bir Türk olarak hissettiğim için Türk Milli Takımı'nı tercih ettim. Bununla birlikte Türkiye, beni kadrosunda görmek konusunda Danimarka'dan daha istekliydi.

        8

        Milli formayla sahaya ilk çıktığımda harika duygular yaşadım. İkinci yarıda oyuna girmiştim ve taraftarlar benim için tezahürat yapıyordu.

        9

        Bununla birlikte Avrupa Şampiyonası'nda ülkem adına oynamak çok gurur verici şeylerden biriydi" dedi.