Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nazifoğlu'ndan Şampiyonlar Ligi tepkisi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-0 geri düşmelerine rağmen 3-1 kazandıkları Antalyaspor maçını taraftarların da etkisiyle çevirdiklerini söyledi.

        Türk Telekom Arena'da yapılan müsabakadan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Nazifoğlu, maçların taraftarlarla güzel olduğunu belirterek, "Belki de maçı çeviremeyecektik ama taraftarın desteğiyle çok kolay çevirdik. Teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Statta bizim bu maçı kaybetmeyeceğimiz fikri hakimdi. Bu maçı çevireceğimize hepimiz inanıyorduk. Sanki Antalyaspor'da inanıyordu ve öyle de oldu. Maçı bırakmadılar ve çok iyi bir dönüş yaptılar. Seyirci de maçı bırakmadı." diye konuştu.

        Karşılaşmanın devre arasında çıkan Wesley Sneijder'in ciddi bir sakatlığının olmadığını aktaran Nazifoğlu, "Sneijder'in önemli bir şeyi yok. Taraftarımıza onun müjdesini vereyim. Podolski bir dünya yıldızı. Her zaman skoru değiştirebilecek bir arkadaşımız. Şansız bir sakatlık yaşadı. Tam hazır olmayan hali bile maçı çevirdi." ifadelerini kullandı.

        Levent Nazifoğlu, gündüz maçı oynamayı sevdiklerini vurgulayarak, "Gündüz maçı bizim hoşumuza gitti. Federasyon bize böyle bir şey uygun görürse oynarız." açıklamasında bulundu.

        "SELÇUK MÜKEMMEL OYNADI"

        Levent Nazifoğlu, takım kaptanı Selçuk İnan'ın mükemmel oynadığını söyledi. Müsabakada beraberlik golünü atan Selçuk'un en değerli oyuncular arasında olduğunu aktaran Nazifoğlu, "Selçuk bugün mükemmel oynadı. Defalarca söyledim. Selçuk hakkında herhalde 20. kez açıklama yapacağım. Bundan önceki maçlardaki Selçuk, beğenilmeyecek bir futbolcu değil. İlk geldiği seneki formu çok yüksek olduğu için herkes onu bekliyor. Bugünkü maçta, ilk geldiği seneye yakın performans gösterdi. Selçuk, bizim kaptanımız ve en önemli oyuncularımızdan biri. Kendisiyle ilgili bir problemimiz yok." değerlendirmesini yaptı.

        Nazifoğlu, Çin'in Bejing Guoan takımında oynayan ve Antalyaspor maçını tribünde izleyen Burak Yılmaz'la ilgili, "Burası Burak'ın yuvası. Sormadan kapıyı açıp içeri girebilir. Burak bizim kardeşimiz." diye konuştu.

        "FUTBOLCULAR GEÇEN SEZON ÇOK ÜZÜLDÜ"

        Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu, sarı-kırmızılı futbolcuların kötü sona eren geçen sezondan ders çıkardığını söyledi. Oyuncuların bu sezon durumu daha ciddiye aldıklarından bahseden Nazifoğlu, şöyle konuştu:

        "Futbolcular geçen sezon çok üzüldü. İyi günleri görmüş arkadaşlarımız, kötü günleri de gördü. Bu sezon olaya daha ciddi baktılar. Geçen sezon seyirci de takımı bırakmıştı. Büyük takımlar ilk 2'den uzaklaşınca konsantrasyonu tutmak çok zor. Geçen seneki olay biraz da konsantrasyon bozukluğundan oldu. Bu sezon her şey çok güzel gidiyor. Geçen sezondan aldığımız dersler de var. O derslerin ışığında çok dikkatliyiz. Gördüğünüz gibi güzel sonuçlar ortaya çıkıyor."

        Levent Nazifoğlu, daha önce yaptığı "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak bir kadro kuracağız." açıklamasının eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine, "Sanki 'küme düşeceğiz' demişiz gibi bütün gazeteler 'nasıl böyle bir şey dersiniz' diye tepki gösterdi. Ne söyleyeceğiz. Biz Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamadık mı? Şimdi final oynamamız lazım. UEFA Süper Kupa'da Şampiyonlar Ligi şampiyonunu yenip kupayı aldık. Bizim hedefimiz buysa, yazan kişilerin vizyonu düşükse yapabilecek bir şey yok." görüşlerini aktardı.

        Riva ve Florya'nın değerlendirilmesiyle oluşacak mali kaynağı borçları ödemek için kullanacaklarını vurgulayan Nazifoğlu, "Gelecek paranın futbolculara harcanacağı söyleniyor. Hiç öyle bir şey yok. Başkanımız söz verdi. Oradan gelecek parayla borçlarımızı ödeyeceğiz. Bir kuruşu bile transferlere geçmeyecek." açıklamasında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ