Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe gol yağdırdı - Futbol Haberleri

        Ligde karşılaştığı Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor ve Elazığspor'a 1, Şanlıurfaspor'a 2, Altınordu ile Manisaspor'a da 3 gol atan Göztepe, Türkiye Kupası 2'nci eleme turunda Kütahyaspor'a 5 gol attı.

        Toplamda fileleri 16 defa havalandıran Göztepe, maç başına 2.2 gol artalamasıyla pozitif bir görüntü sergiledi. Göztepe'de bu periyotta Halil ve Umut 3'er golle takımın en skorer isimleri olurken, Jahovic, Burak ve Kone 2'şer, Segbefia, Gökhan, Lokman ile Schwechlen de 1'er kez gol sevinci yaşadı. Göztepe geçen sezon hayal kırıklığı yaşadığı TFF 1'inci Lig'de 10 maçta gol atamamıştı.

        Teknik direktör Okan Buruk, önemli gol ayaklarına sahip takımının her dakika hücumu düşündüğünü belirterek, "Bu sezon en önemli özelliğimiz rakibe önde basmamız. Bunu daha da geliştirmeliyiz. Savunma güvenliğini elden bırakmadan daima golü arayacağız" dedi. Ligde çetin bir mücadelenin yaşandığını ifade eden Buruk, "Henüz sezon başı olmasına rağmen yarış çok kızıştı. Sonuçta ipler bizim elimizde, maçlarımızı kazandığımız takdirde fark açılır" dedi.

        TARAFTARLARDAN BİLET TEPKİSİ

        Göztepeli taraftarlar geçen hafta Bornova Stadı'nda oynanan Elazığspor maçında uygulanan bilet fiyatlarına sosyal medyada tepki gösterdi.

        Sarı kırmızılı futbolseverler numaralı tribün biletlerinin 50, VIP tribünün ise 80 TL'den satılmasını abartılı bulduklarını dile getirdi. Geçen sezon Atatürk Stadı'nda kapalı tribüne en fazla 15 TL ödediklerini hatırlatan taraftarlar, "1 TL'ye bilet aldığımız günleri unutmadık. 80 TL'ye bilet mi olur? Süper Lig'de maçlar 10 TL, bizim biletler 50 TL. Fiyat politikası çok yanlış, yönetim yaptığı hatadan dönmeli. Tribünler boş görmek istemiyorlarsa bilet fiyatlarını indirsinler. Bu sezon diğer takımlar bilet fiyatlarını düşürürken bizim yönetim abartıkça abartıyor".

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ