Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi! Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe... - Futbol Haberleri

        İddaa Risk Yönetimi, bu hafta oynanan 6. hafta maçlarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi.

        EN ÇOK GÜVEN DUYULAN BEŞİKTAŞ

        Çaykur Rizespor deplasmanında 90+3'te Adriano'nun müthiş füzesiyle 3 puanı cebine koyan Beşiktaş, 2.20'lik oranla en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterildi. Siyah Beyazlılar'ın elde ettiği galibiyet, oranın 2.50'den 2.20'ye düşmesine neden oldu.

        GALATASARAY YÜKSELİŞTE...

        TT Arena'da dolu tribünler önünde ilk yarısını 1-0 mağlup tamamladığı mücadelede Antalyaspor karşısında 3-1 kazanan Galatasaray ise iyi bir hava yakalarken, Sarı Kırmızılılar'a 1'e 3 oran açıldı. Antalyaspor maçı öncesi ise Cim Bom'un şampiyon olmasına verilen oran 3.75'ti.

        FENER DIŞARIDA KALMADI

        Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak son haftalarda özellikle sahaya yansıttığı iyi oyunla takdir toplayan Fenerbahçe, ligin namağlup takımlarından olan Osmanlıspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalırken, Sarı Lacivertliler'e uzun vadede güven duyulmaya devam ediyor. Fenerbahçe'ye açılan şampiyonluk oranı 3.30... Bu maçtan önce Fenerbahçe'nin oranı 3.00 idi.

        LİDER BAŞAKŞEHİR'E 8.00!

        Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alan +11 averajıyla nu konuda da lig lideri olan Başakşehir'e tam 8.00 oran verildi.

        10 kişi kaldığı Gaziantepspor deplasmanında 3-2 mağlup olan Bursaspor'a açılan oran ise 22.00 olarak belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ