Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya İspanyollar Emre Mor'a övgü yağdırdı! - Futbol Haberleri
        1

        Kısa sürede A Milli Takım'ın en etkili yıldızlarından biri haline gelen Emre Mor için Avrupa'dan övgüler yağmaya devam ediyor. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Mundo Deportivo, 19 yaşındaki oyuncuya geniş yer ayırıp Türk futbolcuyu göklere çıkardı.

        2

        Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’un Real Madrid’le oynadığı maçta sonradan girip performansıyla dikkat çeken Emre için, “Emre Mor’u hatırlayın. Yeni Türk yetenek” başlığı altında bir yazı kaleme alındı.

        3

        Yetenekli futbolcunun, Fatih Terim tarafından EURO 2016’da Türkiye’ye kazandırıldığı anımsatılırken, Çek Cumhuriyeti maçındaki performansının halen akıllarda olduğu kaydedildi.

        4

        Borussia Dortmund’da Thomas Tuchel’i de etkilediği belirtilen Emre’nin geleceğinin çok açık olduğu, hem Bundesliga hem de Avrupa’da daha fazla gündeme geleceği vurgulandı.

        5

        Luka Modric ve Cristiano Ronaldo gibi yıldızlarla fotoğraf çektirmesinin ve yan yana durmak istemesinin de altı çizilirken, her geçen hafta üst düzey isimlerle maç yaptığı örnek gösterildi.

        6

        Hızlı bir gelişim içinde olduğu yazılan Emre Mor’un Messi’ye olan benzerliğine de yer verildi. Emre’nin boyu, topla yetenekleri, hızı, tekniği ve şutlarıyla Messi’yi andırdığı dile getirildi.

        7

        Emre Mor’un futbola kazandırılmasında etkin rol oynayan Danimarka’daki hocası Kasper Hjulmad’ın da oyuncu için yaptığı değerlendirmeleri de dikkat çekti.

        8

        Nordsjaelland’daki hocası Hjulmand, Mundo Deportivo’da yer alan yorumunda, Emre’nin tahmin edilemez bir oyuncu olduğunu belirtti.

        9

        Emre Mor'un farklı bir futbolcu olduğunu belirten Hjumland, ''Emre Mor çok hızlı. Ayaklarını da çok iyi kullanır. Gerçekten farklı bir oyuncu. Topu aldığında etkileyici bir dripling ile rakibin üzerine gidiyor. Gol yollarına doğru direkt şanslar buluyor. Hızını iyi ayarlıyor, bir anda hızlanıp, bir anda yavaşlayabiliyor. Topla beraber çok etkili.” ifadelerini kullandı.