Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Emre Taşdemir 2 hafta sonra dönüyor - Futbol Haberleri

        Bursaspor kulüp doktoru Hakan Ayaz, bir süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı kalan Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir'in son durumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

        Sezon başında Avusturya'da yapılan kamp çalışmalarının ilk gününde ayak bileğinden sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı olan Deniz Yılmaz'ın sakatlığının büyük oranda iyileşme gösterdiğini belirten Ayaz, "Deniz'in durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Uzun süredir forma giymediği için performans eksiği var. Bunu kapatmak için de milli takım arasında çalışmalar yapıyor. Yakın zamanda takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Ligin 7. haftasındaki Osmanlıspor maçında oynayıp oynamayacağına ise teknik heyet karar verecek" dedi.

        Emre Taşdemir 2 hafta sonra dönüyor

        Bağlarındaki kopma sebebiyle Almanya'da fizik tedavi uygulanan Emre Taşdemir'in ise iki hafta sonra Bursa'ya döneceğini belirten Doktor Ayaz, "Emre'nin durumu da yüzde 95 oranında iyi. İki hafta daha tedavisi sürecek. Bursa'ya döndükten sonra uygun görülürse takımla birlikte çalışmalara başlayacak" diye konuştu.

        Ligin 4. haftasında oynanan Kayserispor maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Yaya Sane'nin ise ağrılarının geçtiğini ifade eden Ayaz, "Sane de yüzde 80 oranında iyileşti. Tahmini olarak 1 hafta, 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ