Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder sakatlığı hakkında konuştu - Futbol Haberleri

        Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın Belarus ile oynayacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

        Tecrübeli oyuncu, sakatlığı ile ilgili belirsizliğin sürdüğünü belirtirken; "Şu anda konsantre olmuş ve odaklanmış durumdayım. Ancak bacağımdaki sorun tam olarak geçmedi. Cuma günü nasıl olacağıma bakacağım, iyi hisetmezsem, sahada olmayacağım. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum, ancak son haftalarda çok oynadım. Sanırım yorgunluktan dolayı bir problem var, umarım kısa sürede geçer" diye konuştu.

        "ROBBEN İLE KONUŞTUM"

        Sakatlıktan geri dönen Robben ile ilgili görüşleri de sorulan Sneijder, "Robben'in durumunu da görmek gerekiyor, ne yapabileceğine bakılmalı. Umarım Arjen Belarus karşısında sahada olur. Bizim için önemli bir oyuncu, çünkü hiçbir şey yokken, bir şeyler yaratabilen bir isim o. Ancak iki maçı da 90 dakika oynaması zor. Onunla konuştum, maçın ilk dakikasından itibaren oynamasını istemek, çok iyi niyetli bir yaklaşım olur" cevabını verdi.

        Hollanda, Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda 7 Ekim'de Belarus ile, 10 Ekim'de ise Fransa ile evinde karşılaşacak.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ