Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Fatih Terim'in A Milli Takım'a almadığI Arda Turan, Milli Takım'ı bırakma düşüncesi olmadığını söyledi - Futbol Haberleri
        1

        Fatih Terim'in A Milli Takım'a almadığı Barcelona'nın yıldız ismi Arda Turan, Radyospor'a konuştu.

        2

        Arda, Milli Takım'a destek verdiğini söylerken; "Şahsımın durum dışında herhangi bir değerlendirmesi yok. Amacı hayatı boyunca ülke futboluna hizmet etmiş biri olarak, dua ederek takımımıza destek oluyorum.

        3

        Bizim herhangi bir söylemde bulunmamız Milli Takım adına mümkün değil. İddialar ortaya atıldı, kendimizi savunmak için konuştuk.

        4

        3 ay boyunca prim mevzusu vardı, çıkıp bir şey söylemedik halkımız bize güveniyor diye. Sonra çıktık anlattım. Bir iddia varsa maalesef çıkıp konuşmak zorunda kalıyoruz.

        5

        Şu anda bir açıklama yapmayı düşünmüyorum. İşime konsantre olup, en iyisini vermeyi düşünüyorum. Orası milli görev.

        6

        Gel derler geliriz, git derler gideriz. Ne yapalım. Herkese, hocamıza da başarılar diliyorum. Allah gönüllerine göre versin." ifadelerini kullandı.

        7

        "İNŞALLAH 2 MAÇTAN 6 PUAN ALIRIZ"

        Milli Takım için her zaman en iyisini düşündüğünü kaydeden Arda, "Beni tanıyorsunuz, bu konularla alakalı söyleyeceğim, hayırlısı yani, ne diyeyim ben.

        8

        Ülkemiz adına her zaman en iyisini yapmak için var olduğumuzu söylemek istiyorum. İnşallah Ukrayna'yı yeneriz.

        9

        Çok önemli bir maç. İnşallah 2 maçtan da alnımızın akıyla 6 puanla çıkacağımızı düşünüyorum.

        10

        BARCELONALI OYUNCULARLA MİLLİ TAKIM HAKKINDA HİÇ KONUŞMADIK"
        Milli Takım'da yaşanan olayları takım arkadaşlarıyla konuşmadığını söyleyen Arda, "Barcelona’lı oyuncularla milli takım hakkında hiç konuşmadık

        11

        Burada Ter Stegen çok yetenekli, kazanırken de hep beraber kazandık. Kaybederken de hep beraber kaybediyoruz. Takımın bir parçası olarak Ter Stegen’in başımın üstünde yeri var.

        12

        Hatalar futbolda var, Ter Stegen de hata yapabilir hiç önemli değil! Kendimi de bu formaya ait hissediyorum, bazen 1 dk hizmet etmekse ederiz, kulübe de edeceksek onu da yaparız.

        13

        İlk 11 çıktığımızda da sonuna kadar mücadele ederiz. Hocam da bana her zaman memnuniyetini dile getirdi." ifadelerini kullandı.

        14

        "BİR GÜN GALATASARAY İLE BULUŞACAĞIZ"
        Bir gün herhangi bir görev ile Galatasaray'a dönmek istediğini belirten yıldız oyuncu, "İnşallah futbol kariyerimi Barcelona'da bitiririm. Katalunya'ya ve buraya da çok alıştım. İnşallah burada bitiririm.

        15

        Katalunya'ya ve buraya da çok alıştım. İnşallah burada bitiririm. Galatasaray, bu sene iyi gidiyoruz.

        19

        Ama futbolcu, ama teknik direktör, ama malzemeci, inşallah bir gün buluşacağız. Top toplayıcılıktan geldik biz, normal" diye konuştu.

        20

        "MESSİ VE SUAREZ'İ İSTANBUL'A GETİRMEK İSTİYORUM AMA..."

        "Çok gelmek istiyoruz da, spor basını magazini bizi rahat ettirmeyebilir o yüzden sıkıntılı biraz ama ikna edersek Messi’yi, Suarez’i de İstanbul’a getirmeyi istiyorum."

        21
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ