Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Emre Çolak Deportivo'da fırtınalar estiriyor. La Liga'nın en iyisi Emre mi? - Futbol Haberleri
        1

        Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak La Liga ekibi Deportivo'ya transfer olan Emre Çolak, İspanya'da adından söz ettiriyor.

        2

        Barcelona'da sezona harika başlayan Arda Turan'ın ardından Emre Çolak da, 'İdolüm' dediği Arda Turan'ın ardından La Liga'da başarı basamaklarına çıkmaya başladı.

        3

        Deportivo'da sezonun ilk dört maçının üçünde süre almayan, ikinci hafta Real Betis'e karşı 90 dakika sahada kalan Emre Çolak, 7. haftası geride kalan ligde özellikle son üç haftada gösterdiği oyunla beğenileri topladı.

        4

        Deportivo teknik direktörü Gaizka Garitano'nun Emre'yi sol kanattan alıp ofansif orta saha pozisyonuna çekmesi, Emre Çolak'ın yeteneklerini daha rahat sergilemesine sebep oldu.

        5

        Deportivo teknik direktörü Gaizka Garitano; "Emre, bize ihtiyacımız olan pas kalitesini veriyor." sözleriyle futbolcusunu övdü.

        6

        Forvet arkası pozisyonda kendisini daha rahat hisseden 25 yaşındaki Emre, forveti ve kanat oyuncularını besleyen kilit paslarda önemli bir başarıya imza attı.

        7

        LA LIGA'NIN ZİRVESİNDE
        Deportivo ile çıktığı 4 maçta toplam 156 kez topla buluşan ve 124 kez başarılı pas yapan Emre %79 oranı sağlarken bu dört maçta 14 kilit pas yapmayı başardı.

        8

        Maç başına ortalama 3,5 kilit pas yapan Emre Çolak, bu alanda La Liga'nın zirvesine oturdu.

        9

        Emre'yi takip eden isimler ise ortalama 3,3 kilit pas oranıyla Atletico Madrid'den Koke, Real Madrid'den Toni Kroos, Barcelona'dan Sergi Roberto, Valencia'dan Nani oldu.