Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Trabzon’da Özkan Sümer sportif direktör oluyor - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’da Özkan Sümer sesleri iyiden iyiye yükselmeye başladı. Ligin 6 haftası geride kalırken büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Bordo-Mavililer’de çare üretmek isteyen yönetimin, kulübün eski başkanı ve teknik direktörü Özkan Sümer’in sportif direktörlüğe getirilmesi konusunda başkan Muharrem Usta’ya baskı yaptıkları ortaya çıktı. Başta asbaşkan Ahmet Çubukçu olmak üzere bazı yöneticiler, göreve geldikleri anda Sümer’in tüm futbolu yönetecek isim olarak mutlaka işbaşı yaptırılması gerektiğini Usta’ya iletmişlerdi. Fakat Muharrem Usta’nın o günlerde bu teklife pek sıcak bakmadığı biliniyordu. Ancak yapılan transferlerin hem tam bir fiyasko haline dönüşmesi, hem de üst üste alınan kötü saha sonuçlara çare bulunamamasıyla birlikte yine Sümer ismi ön plana çıktı. Başkan Usta’nın ise artık bu öneriye sıcak baktığı ancak Özkan Sümer ile resmi bir görüşme yapmadığı kaydedildi.

        ERSUN HOCA’YLA ARASI İYİ

        Yöneticilerin, hem A takımla ilgilenmesi hem de transferler ve altyapı çalışmalarını organize etmesi açısından Özkan Sümer’e tamamen yetki verilmesi konusunda hemfikir oldukları ifade edildi. Ayrıca Sümer’in teknik direktör Ersun Yanal’la iyi ilişkiler içerisinde olması nedeniyle de sorun yaşanmayacağı bildirildi.

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ