Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Fernandao piyangosu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Teknik Direktör Advocaat’ın da oyun yapısına çok fazla uymayan ve ilk tercih olarak düşünülmeyen golcü oyuncu Fernandao'nun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

        2

        Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao için Çin’den çok ciddi ve astronomik bir transfer teklifi geldi.

        3

        Fernandao önüne gelen cazip öneriyi değerlendirmek istiyor. Fenerbahçe Yönetimi de devre arası planlarını buna göre yapıyor.

        4

        Fernandao’dan gelecek ciddi bonservis geliri ile sarı-lacivertliler takıma takviye yapmayı planlıyor.

        5

        Transfer kısıtlaması sebebiyle bu sezon transferde zorlanan yönetimin elinde 2,5 milyon euroluk bir bütçe bulunuyor. Fernandao’dan gelecek yüksek miktardaki bonservis bedeli de bu miktarın üzerine eklenecek.

        6

        Hedef ligin ilk yarısını zirveye yakın bir noktada tamamlamak. Ardından da Fernandao’nun transferinden gelecek para ile orta sahaya yaratıcı ve etkili bir oyuncu almak.

        7

        Sarı-lacivertliler yaz ayı transfer döneminde bu bölge için ciddi çalışmalar yapsa da bütçesi yeterli gelmediği için 10 numaradan vazgeçmişti.

        8

        Bu arada Kayserispor ile oynanan maçta ciddi şekilde sakatlanan Fernandao henüz takıma dahil olamadı. Tedavisi süren Brezilyalı oyuncunun takıma dahil olması için biraz daha zamanın gerektiği bildirildi. (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ