Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor´dan anma mesajı - Trabzonspor Haberleri

        Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "1942 yılında Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi'nde dünyaya gelen Kenan İskender, ilkokul eğitiminin ardından mobilyacılık sektöründe çalışmaya başladı. Trabzonsporumuzun kurulduğu ilk yıllardan başlayarak bordo mavinin en sadık taraftarlarından biri haline gelen ve İkinci Lig yıllarında hemen her deplasmana giden Kenan İskender, bu yıllarda dışarıdan bir yönetici gibi futbolcuların sorunları ve kulüp işleriyle de ilgilenmeye başlamıştı.

        Genç yaşlarından itibaren, genel kaptanlık, asbaşkanlık, divan üyeliği gibi çeşitli yöneticilik kademelerinde Trabzonsporumuza hizmet eden Kenan İskender, 2015 yılında 73 yaşında aramızdan ayrıldı. Trabzonspor camiasının 'Kenan abi'si, duayen ismi Kenan İskender'i, ölümünün birinci yılında rahmetle anıyoruz" denildi.

        Kulüpten ayrıca, Osman Zeki Erkuloğlu için yayınlanan mesajda, "06.10.2006 yılında aramızdan ayrılan kulübümüz eski genel sekreterlerinden Osman Zeki Erkuloğlu'nu saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ