Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Chedjou'nun yerine Denayer geliyor - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın transferdeki yol haritası değişti. Sarı-Kırmızılılar, bu sezonu kurtarmak adına devre arasında yeni bir çözüm arayışına girdi. Formsuz Chedjou’ya sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına rağmen, Çin kulüplerinin temsilci göndermesi, Aslan’ın iştahını kabarttı.

        Sarı-Kırmızılılar 1-2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle hem Kamerunlu’dan para kazanıp hem de maliyetinden kurtulmayı hedefliyor. Tecrübeli savunmacının boşluğunu dolduracak isim de belli.

        Transferin son saatlerine kadar gündemde olan, ancak son anda Sunderland’e kiralanan Jason Denayer tekrar gündeme geldi. Yeni takımında istediğini bulamayan Belçikalı savunmacı için Ocak ayında teklif yapılacak.

        BONSERVİSİYLE BERABER...

        Denayer’in bu kez kiralık olarak değil, bonservisiyle alınması da seçenekler arasında. Galatasaray Yönetimi en kötü ihtimalle Denayer’i satın alma opsiyonuyla kiralayıp, sezon sonunda renklerine bağlamayı planlıyor.

        Sunderland’de kendini gösterme fırsatı bulamayınca Belçika Milli Takımı’ndaki yerini de kaybeden genç futbolcuya, Galatasaray cephesi tarafından geleceğe yatırım olarak gözüyle bakılıyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ