Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri İzlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimsson: Oyuncularım adamlığını gösterdi - Futbol Haberleri

        Türkiye'ye karşı taktiksel olarak başarılı bir oyun ortaya koyduklarını belirten Hallgrimson, "Türkiye iyi bir takım ve teknik olarak üstün yetenekli oyuncuları ver. Onlara ne zaman, ne de alan verdik. Bunu 90 dakika yapmak zordu. Sonunda da oyuncularımız dağıldı, çok yorgunlardı. Bu yaklaşım, oyuncularımın adamlığını gösteriyor. Neredeyse kusursuz olarak savunma yaptık. Orta sahada onlardan top kapmamız kolaydı, çünkü son dakikalarda orta sahada eksiklerdi. Türkiye ilk yarıda bir gol atsadı, her şey değişebilirdi. Oyuncularım maçının sonyunu getirmeyi bildi" dedi.

        İzlanda, Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 3. hafta sonunda 7 puan toplarken, Türkiye ise 2 puanda kaldı.

        RAGNAR SİGURDSSON: 2 GOL ATTIK, DAHA ÇOK ATMALIYDIK

        İzlanda Milli Takımının oyuncusu Ragnar Sigurdsson Milli Takımımızı 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.

        İzlandalı milli futbolcu Ragnar Sigurdsson rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Milli Takımımıza hiçbir şans vermediklerini söyleyen Sigurdsson, "Onların yapmak istediklerine tamamen engel olduk. Harika 2 tane gol attık ama daha çok atmalıydık. Bizim için mükemmel bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

        "TÜRKİYE KÖTÜ DEĞİLDİ, BİZ ÇOK İYİYDİK"

        Emre Mor'u tamamen etkisiz hale getirdiklerini de söyleyen İzlandalı futbolcu, "Bugün takım olarak çok iyiydik. Takımca savaşıp, işleri kolay hale getirdik. Türkiye'nin daha iyi olmasını bekliyorduk ama biz onların iyi olmasına engel olduk. Türkiye kötü değildi, biz çok iyiydik. Türkiye o kadar da kötü bir takım değil" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ