Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: "Ersun Yanal'ın yanındayız" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, alınan kötü sonuçların geçen yılın travmasına bağladı. Futbolcuların baskı altında kaldığını vurgulayan başkan Usta, takımın ilk golü yedikten sonra hemen çözüldüğünün altını çizdi.

        Usta, “Taraftar her zaman haklıdır. Yenersin, yenilirsin o sorun değil. Ama mücadele etmeden yenilmek kötü tabii... Sonuna kadar mücadeleyi Trabzon olmalı sahada. İşte geçen sezon yaşanan travmaların sonuçları bunlar” dedi.

        KAPTAN ONUR’A ‘SORUMLULUK’ MESAJI

        Kaptan Onur Kıvrak’ın daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirten başkan Usta, “Takıma yeni katılan oyuncularda bile var bu stres. Mesela Onur Kıvrak... Geçen sezonki travmadan en çok o etkilendi. Ama onunla da konuştum. Artık daha fazla sorumluluk alması gerektiğinin farkında... Alacak da... Genç oyuncuların buna ihtiyacı var. Trabzonspor kaptanlığı çok ciddi bir iştir. O bunu layıkıyla yerine getirmek için bu sezon daha fazla sorumluluk alacak. Bana bunları bizzat kendisi anlattı” diye konuştu.

        ‘YENİ HOCA, YENİ KADRO DEMEK, PARA DEMEK’

        Başkan Muharrem Usta, takımdaki geleceği tartışılan teknik direktör Ersun Yanal için de net ifadeler kullandı. “Başımıza ne geldiyse ‘Onu yolla, bunu al’ mantalitesinden geldi” diyen Usta şunları söyledi:

        “Ne olacak Ersun Yanal’ı yollayınca? Daha mı iyi olacak? Yeni hoca demek, yeni kadro demek... Para demek. Ersun Hoca takıma kendini adamış durumda. Artık bunları aşmak lazım... Hep böyle battı Trabzonspor. Bizim faize ödediğimiz para, gelirimiz kadar. Böyle bir şey olamaz. O yüzden sonuna kadar Ersun Hocamız’ın arkasındayız, yanındayız. Kafamızda yolları ayırmak gibi bir düşüncemiz kesinlikle yok.”

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ