Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Van Persie: İngilizler beni iyi tanır - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin Hollandalı golcüsü, eski takımlarından Feyenoord’a karşı son 13 dakikada forma şansı bulmuştu. Bu hayali gerçek olan Van Persie, şimdi de gözünü, bir başka eski takımı Manchester United ile oynanacak karşılaşmaya çevirdi.

        Geçtiğimiz hafta yapılan bir oylamada 33 yaşındaki oyuncunun 2013 yılında Kırmızı Şeytanlar’ın formasıyla Aston Villa’ya attığı gol, Premier Lig tarihinin en güzeli seçilmişti. Bu ödül sayesinde İngiltere’de bir kez daha gündeme gelen Robin van Persie, asıl gösteriyi 20 Ekim’de Manchester United ile deplasmanda oynanacak olan Avrupa Ligi maçında yapmak istiyor.

        Hollandalı futbolcu, “Manchester formasıyla attığım gol, ödül aldı. Bu benim için büyük bir gurur kaynağı. İngilizler beni çok iyi tanır ama kendimi onlara bu kez de performansımla hatırlatacağım. Manchester United’a karşı oynamak ve atacağım gollerle Fenerbahçe’yi zafere taşımak istiyorum” ifadelerini kullandı.

        HEDEFİ 90 DAKİKA

        Bitmeyen ağrıları nedeniyle adı ‘müzmin sakat’a çıkan Robin van Persie, Feyenoord ve Osmanlıspor maçlarında sonradan oyuna girmişti.

        Eski takımına karşı 13 dakika forma giyen 33 yaşındaki oyuncu, Osmanlı önünde ise 45 dakika görev yapmış ve beraberlik golünü atmıştı. Hollandalı golcü sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

        Van Persie’nin şu anda en önemli hedefi, 90 dakika sahada kalabilecek kondisyona ulaşmak. Yıldız oyuncu bunun için teknik ekibin verdiği antrenman programını harfiyen uyguluyor. Özellikle milli ara, Van Persie’nin fiziken arkadaşlarının seviyesine gelebilmesi adına büyük bir fırsat oldu.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ