Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez: Wolfsburg'a Şampiyonlar Ligi için geldim - Futbol Haberleri
        1

        Nereden nereye... Geçen sezon attığı 26 golle Süper Lig’de ‘kral’ olan ve Beşiktaş’ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Mario Gomez, Almanya’da alay konusu olmaya devam ediyor.

        2

        Bir bahis şirketi, Wolfsburg’da oynadığı 5 maçta da gol atamayan, hatta boş kalelere kaçırdığı pozisyonlarla basının ağır eleştirilerine maruz kalan Gomez’in bu sezon gol atamamasına 15.00 oran verdi.

        3

        Gomez, Almanya'nın Kicker dergisine verdiği röportajda, Almanya dışında edindiği tecrübelerin kendisi için önemli olduğunu söyledi.

        4

        Türkiye'nin kendisi için birçok ayrıcalığa sahip olduğunu belirten Gomez, "Türkiye'de misafirperverlik ve yardımseverlik muazzam" dedi.

        5

        "BEŞİKTAŞ'TA ÇOK GÜZEL BİR YIL GEÇİRDİM"
        Bir Beşiktaş taraftarının, kendisinin siyah-beyazlı takımdan ayrılmaması için açlık grevi yaptığına ilişkin haberleri de değerlendiren Gomez, "Bunu birçok kişiden duydum. Umarım bu taraftar yeniden yemek yemeye başlamıştır.

        6

        Beşiktaş’ta çok güzel bir yıl geçirdim. Taraftarların ve kulübün benim için mücadele ettikleri açık" ifadelerini kullandı.

        7

        "ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN WOLFSBURG'A GELDİM"
        Alman futbolcu, Beşiktaş'ı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde izlemenin zor olup olmadığı şeklindeki soruya ise "Uzun süre yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğimi düşündüm.

        8

        Beklenti ve hedefler bu yönde olduğu için de Wolfsburg'a transfer olmaya karar verdim.

        9

        Kötü bir başlangıçtan sonra şimdi bunun hakkında konuşmak zor.