Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Bir İngiliz sitesinde yapılan en nefret edilen oyuncular anketinde Emre Belözoğlu 2. sırada yer aldı - Futbol Haberleri
        1

        İngilizler’in futhead.com sitesinde yaptığı oylama sonucunda bir dönem Newcastle United’da top koşturan Emre Belözoğlu için şaşkınlık yaratan bir sonuç çıktı. İşte en nefret edilen futbolcuların yer aldığı anket sonuçlar...

        2

        10-Steven Lenhart Amerikalılar arasında popüler değil çünkü 30 yaşındaki oyuncu, maçta sertliği seven Diego Costa'nın MLS versiyonu olarak görülüyor.

        3

        9-Danilo'nun da listede yer almasının nedeni 2013 yılında Brezilya'da Manoel'e karşı ırkçı davranışlarından dolayı suçlu bulunması.

        4

        8-G.Saray'ın eski oyuncularından Rodriguez 2016 yılında Augsburg'lu Dominik Kohr'u ciddi biçimde sakatlamış ve 5 maç ceza almıştı. Bu olay onu antipatikler listesine dahil etti.

        5

        7-Al Shamrani 2013'te rakibiyle tartışıp daha sonra ona kafa attığı için 8 maçla cezalandırılmıştı.

        6

        6-Milan taraftarları Montolivo'ya katlanmaktan yorgun düştü ve onu kulüplerinde istememeye başladı. Çıkan sonuçlar da bunu gösteriyor...

        7

        5-Joey Barton'un antipatik karşılanmasının son sebebi Rangers taraftarları ile antrenman sahasında tartışmasının yanı sıra yaptığı hareketlerle Celtic taraftarlarını da kızdırması.

        8

        4-22 yaşındaki Bonatini'nin 2016'da zengin Katar Kulübü Al Hilal ile anlaşma aşamasındayken o dönem oynadığı Estoril'le yaşadığı sorunlar onu bu listeye dahil etti.

        9

        3-Fabian Delph 2015'te Manchester City'den Aston Villa'ya gidiş sürecindeki olumsuz tavrı nedeniyle oylamada üst sıralarda yer aldı.

        10

        2-2012'de Fenerbahçe forması giydiği dönemde Trabzonsporlu Didier Zokora hakkında ırkçı söylemde bulunmuştu. Bu olay Emre'nin en sevilmeyen oyuncular arasında yer almasına neden oldu.

        11

        1-Davie Selke 2015'te Bundesliga'da yer alan Werder Bremen'den, o dönem sponsor desteği alarak zenginleşen ve transferler için yüksek ücretler ödeyebilen 2. Lig takımı Leipzig'e gitti. Oyuncunun para için bir alt lig takımına gitmesi onu listede zirveye taşıdı. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ