Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Gökhan Töre, Premier Lig seviyesinde değil" - Futbol Haberleri

        Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, Premier Lig'de kötü bir dönem geçiriyor. Yaz aylarında Beşiktaş'tan Gökhan Töre'yi kiralamasıyla futbol gündemimize oturan Londra ekibi, kötü gidişin sorumlusu aranıyor.

        Beklentileri karşılayamayan yeni transferler özellikle hedef tahtasında: Premier Lig'de 5 maç, tüm kulvarlarda ise 8 maç şans bulan Gökhan'ın hala skora etki edememiş olması ve kötü oyununu sürdürmesi artık performansının değil kalitesinin sorgulanmasına yol açmaya başladı.

        ÖNCE TARAFTAR, ŞİMDİ DE EFSANE

        Öncelikle tribünlerden küfürlü tezahüratlarla ağır eleştirilen Gökhan, şimdi de West Ham United efsanesi Don Hutchinson'ın Londra gazetesi Evening Standard'a yaptığı açıklamaların merkezindeydi.

        "West Ham'da yazın yapılan transferler kötü başlangıcın başlıca sebebi" diyen Hutchinson, "Gökhan Töre ve Arthur Masuaku gibi oyuncular ne Premier Lig ne de West Ham seviyesinin yakınındaki oyuncular bile değiller" ifadelerini kullandı.

        Yeni kulübünde üzerindeki baskı ve olumsuz eleştiriler giderek artan Gökhan Töre'nin Ocak ayındaki transfer döneminde Beşiktaş'a dönmek istediği iddiaları da birkaç hafta önce gündeme gelmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ