Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Aziz Eraltay: Zor bir maç bizi bekliyor - Futbol Haberleri

        Aziz, antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda Osmanlıspor ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini, takım olarak galibiyetten başka sonuç düşünmediklerini söyledi.

        Osmanlıspor'un iyi bir takım olduğunu ve iki sezondur performansıyla bunu gösterdiğini ifade eden Aziz, "Zor bir maç bizi bekliyor. Taraftarımız önünde kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah sahadan istediğimiz sonuçla ayrılabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

        Takımın durumuyla ilgili soruya Aziz, "Biz her hafta daha iyi oluyoruz. Takım olarak daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Hocanın sistemini daha çok uygulamaya çalışıyoruz." yanıtını verdi.

        Yeni transferler Josua John ve Del Valle'nin çok iyi olduğuna işaret eden tecrübeli futbolcu, "Onların iyi performansı bana da olumlu yansıyor. Antrenmanlarda da çalışıyoruz. Takıma katkı sağladılar. Antrenmanlarda her gün çalışıyoruz. Birbirimizi artık daha iyi tanıyoruz." diye konuştu.

        Aziz Eraltay, kendi performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Her hafta kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Önemli olan takıma katkı sağlamam. Ben defans oyuncusuyum. Benim için önemli olan gol yemememiz. Pozisyon gereği maçın içinde forvete de gidiyorum. Her hafta kendimi ne kadar geliştirebilirsem inşallah farklı bir Aziz görürsünüz." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ