Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Vladimir Koman: Kazanmaya aç bir takımız - Futbol Haberleri

        Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleri yaptı.

        Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda çift kale maçla tamamlanan idman, yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Macar orta saha oyuncusu Vladimir Koman, futbol hayatını Adanaspor'da sürdürdüğü için kendisini çok mutlu hissettiğini belirtti.

        Turuncu-beyazlılarda başarılı bir sezon geçireceğine inandığını aktaran Koman, şunları kaydetti:

        "Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Sezona iyi bir giriş yapamadık, bunun bilincindeyiz. Kazanmaya aç bir takımız. Çok çalışıp, bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Türkiye'ye çabuk uyum sağladım. Gerek takımımdaki arkadaşlarım, gerekse Adana insanı beni çok sıcak karşıladı. Buranın kültürünü çok sevdim. Özellikle Türk kahvesini çok beğendim. Adanaspor'a geldiğim günden bu yana her sabah mutlaka sade Türk kahvesi içiyorum. Damak zevkime hitap ediyor, gerçekten müthiş."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ