Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Oumar Niasse'nin zor günleri - Futbol Haberleri

        Everton'da Teknik Direktör Ronald Koeman'ın planları arasında yer vermediği ve kadro dışı bıraktığı Oumar Niasse, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Bilindiği üzere bir dönem Akhisar Belediyespor forması giyen golcü oyuncu, daha sonra Lokomotiv Moskova'da sergilediği başarılı performansın ardından 18 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli karşılığında Everton'a transfer olmuştu.

        "DOLABIM BİLE YOK!"

        The Guardian'a konuşan Niasse, "U-23 takımıyla çalışmalarımı sürdürüyorum ancak soyunma odasında dolabım bile yok. Diğer tüm oyuncuların dolabı var ama benim yok. Çantamla geliyorum ve çantamı koyabileceğimi bildiğim sadece bir yer var. Çantamı koyuyorum, antrenmana çıkıyorum ve sonra eşyalarımı toplayım evime dönüyorum" dedi.

        "ÜZÜCÜ, ÇOK ÜZÜCÜ..."

        Gördüğü muameleden son derece rahatsız olduğunu da anlatan Niasse, şöyle devam etti: "Üzücü, çok üzücü... Dürüst olmak gerekirse ben bunları hak etmedim. Tek yapabileceğim şey başımı dik tutup bazı şeyleri değiştirmek için savaşmaya devam etmek. Bunun üzerinden dram yapmayacağım. Başa çıkacağım. Bunun sadece geçici bir süreç olduğunu biliyorum."

        KOEMAN'IN SÖZLERİ HAKKINDA

        Niasse, Ronald Koeman'ın kendisi hakkında söylemiş olduğu, "Niasse'ye takımdan ayrılmasını istediğimi söyledim. Bir oyuncu istenmediği yerde neden kalır anlamış değilim" şeklindeki sözlerin hatırlatılması üzerine ise, "Böyle bir kararı beni sadece 45 dakika oynattıktan sonra almasını anlayamadım ama ona 'Tamam, teşekkür ederim' dedim. Bu onun kararıydı. Teknik direktör o. Ne yapabilirim ki? Menajerimi aradım ve bana kulüp bakacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

        (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ