Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder kendini yaktı - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Aslan'da Wesley Sneijder, Antalya ile oynanan mücadelede sakatlanıp 2. devreye çıkmamıştı. Sarı-kırmızılı kulübün sağlık heyeti 32 yaşındaki yıldızın 1 hafta dinlenmesi yönünde rapor bildirmişti. Ancak Hollandalı yıldız, ülkesi adına Dünya Kupası elemelerinde forma giymek için sorumluluk aldı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink de vatandaşına izin verdi. Avrupa Şampiyonası'nı kaçıran Hollanda'nın Dünya Kupası yarışından kopmasını istemeyen Sneijder adeta kendini feda etti.

        SAKAT SAKAT FORMA GİYDİ!

        Sneijder, ülkesinin Belarus ile oynadığı mücadelede forma giydi. Ancak zaten sakat olan baldırının üzerine gidince aşırı zorlanmadan yırtık meydana geldi. 32 yaşındaki futbolcu, devre arasında oyundan çıktığı Antalya maçından sonra haftayı dinlenerek geçirse bu hafta Gençlerbirliği'ne karşı forma giyebilecekti. Ancak Sneijder'in dönüşü şimdi biraz gecikecek. Yıldız ismin Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarını kaçıracağı öğrenildi. Adanaspor karşılaşması için dönüşü de kesin değil. Böylece kulüp doktoru Yener İnce'nin korktuğu başına geldi. Dinlenmesi halinde kısa sürede sahalara dönecek olan Sneijder şimdi önemli virajlarda sarı- kırmızılı formayı giyemeyecek.

        ASLAN'IN SAKAT LİSTESİ

        Wesley Sneijder

        Koray Günter

        Serdar Aziz

        Kolbeinn

        Sigthorsson

        Berk İsmail Ünsal

        Nigel de Jong

        Hakan Balta

        Eren Derdiyok

        İNCE BUGÜN RAPOR VERECEK

        Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce 20 sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili teknik direktör Jan Olde Riekerink'i bilgilendirecek. Hollandalı hoca da buna göre durumu belirsiz olan futbolcularından hangilerini G.Birliği karşısında oynatıp oynatmayacağına karar verecek. İnce ayrıca GS TV'ye de açıklamalar yapacak.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ