Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Tarık Çamdal'dan olay sözler! - Futbol Haberleri

        Tarık Çamdal, “Eskişehir’deki performansımı Galatasaray’da yakalayamadığımı zaten biliyordum. Kendimi yeniden göstermek için Eskişehir’e döndüm. İyi de oynuyorum ama bu kez de maçlarımız yayınlanmıyor, kimse bizi izleyemiyor” dedi.

        Eskişehirspor’dan Galatasaray’a 4.75 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan, ancak bir türlü beklentilere yeterli cevabı vermeyen Tarık Çamdal, yeniden en başa, her şeyin başladığı yere döndü: Eskişehir’e... Kırmızı-Siyahlı takımın tesislerinde bir araya geldiğimiz başarılı futbolcu ile Galatasaray’da oynayamamasının nedenlerinden, gelecek hedeflerine dair birçok konuda konuştuk. Tarık hem Sarı-Kırmızılı camiaya hem de kiralık olarak gittiği Eskişehirspor’un taraftarlarına önemli mesajlar yolladı.

        "KÖTÜ OLDUĞUMU BİLİYORDUM"

        “Ben Eskişehirspor’da büyük bir çıkış yakaladım, buradaki performansımla A Milli Takım’a kadar yükseldim. Ardından da Galatasaray gibi Türkiye’nin en büyük kulübüne transfer oldum. Bu zaten her futbolcunun olabileceği gibi benim de en büyük hayallerimden biriydi. Eskişehirspor’da gösterdiğim performansı, form grafiğini Galatasaray’da hiçbir zaman yakalayamadım. Ben de bunun bilincindeyim. Formayı kapmak için elimden geleni yaptım, çok çalıştım ama bir türlü olmadı. Bunun için de zaten çok üzgündüm...”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ