Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor korkusu! - Trabzonspor Haberleri

        Yapılan transferlerin karşılığını alamayan Trabzonspor, milli ara dönüşü ilk maçına Akhisar karşısında çıkacak. Bordo- Mavililer, bu mücadeleyi kazanıp taraftarlarının gönlünü almayı hedeflerken; Ersun Yanal, Manisa ekibinin son dönemde Fırtına’ya karşı yakaladığı üstünlüğe dikkat çekiyor. İstatistiklere bakıldığında da Yanal’ın neden tedirgin olduğu net bir şekilde görülüyor. Öyle ki; 2012-13’te Süper Lig’e yükselen Akhisar, Trabzonspor’la oynadığı 8 maçta 4 galibiyet alırken, 2 karşılaşma berabere bitti, Fırtına ise sadece 2 kez gülebildi.

        6 FUTBOLCU TRABZONLU

        Fakat Yanal’ın canını sıkan asıl konu Akhisar’ın kadrosundaki isimler... Manisa ekibini çalıştıran Fırtına’nın sembol oyuncularından ve eski hocası Tolunay Kafkas’ın dışında; yardımcılar Orhan Çıkırıkçı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu ve kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz’ın Trabzonlu olması dikkat çekiyor. Kadir Keleş, kaleci Fatih Öztürk, yedek kaleci Bora Körk, Soner Aydoğdu, Caner Osmanpaşa, Alper Uludağ ve Özer Hurmacı ise Bordo-Mavili çatıda görev yapmış oyuncular arasında bulunuyor.

        YATABARE VE SEFA’YI HATIRLATTI

        İşte bu durum nedeniyle tedirgin olan ve Trabzonlu futbolculara özellikle dikkat edilmesini isteyen Yanal, Karabük maçında Yatabare’nin, Antalya karşılaşmasında Sefa Yılmaz’ın attığı golleri hatırlattı. Aynı tehlikenin Akhisar maçında da ortaya çıkmasından korkan deneyimli teknik adamın, “Trabzonlu futbolcular, buraya ekstra bir motivasyonla çıkacaktır. Bu sezon bunu yaşadık. Yine aynı durumla karşılaşmayalım” ifadeleriyle takımı uyardığı öğrenildi.

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ