Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor'da hedef galibiyet - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de 143. maçına çıkacak Akhisar Belediyespor, ligdeki 5. sezonuna kadar en fazla puanı Trabzonspor ve Sivasspor'dan topladı. İki rakibiyle oynadığı sekizer maçta ondörder puana ulaşan yeşil-siyahlı ekip, iki takıma karşı dörder galibiyet ile ikişer beraberlik ve mağlubiyet aldı.

        Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı 9 maçta 15 golü bulunan Ege temsilcisinin, Trabzonspor'a karşı da 14 golü var.

        Mevcut kadrodaki oyunculardan Hugo Rodallega'nın 2, Douglao'nun ise Trabzonspor'a karşı 1 golü bulunuyor. Bu iki futbolcu dışında Mehmet Akyüz 3, Bruno ve Gekas ikişer, Niasse, Kenan Özer, Uğur Demirok, Hasan Kabze ise birer gol attı.

        ESKİ TRABZONSPORLULAR RAKİP

        Akhisar Belediyespor kadrosunda 7 oyuncu daha önce Trabzonspor'da forma giydi. Bordo-mavili ekibin altyapısından yetişen Abdulkadir Özdemir ve Kadir Keleş'in yanı sıra Alper Uludağ, Caner Osmanpaşa, kaleci Fatih Öztürk, Özer Hurmacı ve Soner Aydoğdu daha önce Trabzonspor'da mücadele etti.

        Ege temsilcisinde daha önce forma giyen Uğur Demirok'la Güray Vural ise Trabzonspor'un kadrosunda bulunuyor.

        Bir dönem Trabzonspor'da görev yapan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da 2014-2015 sezonu ilk devresinde Akhisar Belediyespor'u çalıştırmıştı.

        HEDEF GALİBİYET

        Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yaptığı açıklamada, milli maç arasının çok iyi geçirdiklerini söyledi. Bu hafta karşılaşacakları Trabzonspor'un zor bir rakip olduklarını kaydeden Acar, şöyle konuştu:

        "Onlar da son haftalarda istediği sonuçları alamadı, onların da çıkışa ihtiyacı var. Son dönemde pozisyona da girmemize rağmen gol bulamıyoruz. Bunun için antrenmanlarda gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Trabzonspor maçıyla yükselişe geçeceğimize inanıyorum. İnşallah iyi maç olur ve hak eden kazanır."

        Acar, teknik heyete ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu, önümüzdeki süreçte iyi sonuçların geleceğine inandığını belirtti.

        Daha önce kadrolarında yer alan Uğur Demirok ve Güray Vural'ın Trabzonspor adına mücadele ettiğini hatırlatan Acar, "Profesyonel liglerde bunlar var. Bizde de daha önce Trabzonspor'da mücadele eden isimler var." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ