Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan spor haberleri! | 13.10.2016 - Futbol Haberleri
        1

        Sport'un haberine göre oyuncunun menajeri Jorge Mendes ve kulüp başkanı Florentino Perez arasında yeni sözleşme için süren görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Ronaldo, 2021'e kadar Real Madrid forması giyecek.

        2

        İspanyol basını, başkan Perez'in iki senelik bir kontrat düşündüğünü ancak menajer Mendes'in başkanı iddia edip sözleşmeyi beş sezona çıkardığını öne sürdü.

        3

        Ronaldo'nun kulüple olan mevcut sözleşmesi Haziran 2018'de son bulacak, ancak Portekizli yıldız, Madrid ekibiyle uzun süreli bir kontrata imza atmak için hazır durumda.

        4

        HİNDİSTAN'DAN IBRA'YA TEKLİF
        Yaz transfer döneminde PSG'den Manchester United'a transfer olan Ibra'nın kontratı bu sezon sonunda bitecek.

        5

        Indian Express 'e konuşan Zambrotta'da sözleşmesi biten 35 yaşındaki yıldızı Hindistan'a getirmek istiyor: ¨Hindistan'daki hayranları hatrına, Zlatan gelip, kariyerini burada noktalamak isteyecektir. Sonuna kadar onu ikna etmek için çabalayacağım.¨

        6

        Hindistan Ligi'nde kalitenin ve mücadele gücünün her geçen gün arttığını söyleyen Zambrotta, Hindistan'nın futbolun önemli duraklarından biri olacağını da sözlerine ekledi.

        7

        YENİDEN BEN ARFA!
        Devre arası transfer döneminde hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe , gözünü yaz transfer döneminde de ilgilendiği Hatem Ben Arfa 'ya dikti.

        8

        Geçen yaz transfer döneminde gösterdiği etkileyici performans sonucu Nice'ten PSG'ye transfer olan Ben Arfa, Paris'te şu ana kadar umduğunu bulamadı.

        9

        Ntv Spor'un haberine göre, Ligue 1'de oynanan 5 maçın hiçbirinde 90 dakika forma giyemeyen Fransız futbolcu, sarı lacivertlilerin radarına girmiş durumda.

        10

        Ben Arfa'yı devre arasında kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, devre arasında girişimlere başlayacak.

        11

        Gaziantep’te Amatör Lig’deki bir karşılaşmada maçın oynandığı sırada yedek kulübesinde kırmızı kart gören kaleci sakinleşmeyince kulüp menajerinden dayak yedi

        12

        OĞUZHAN ÖZYAKUP BOMBASI!
        Anderson Talisca'nın gelişinin ardından takım içinde rolü azalan Oğuzhan Özyakup için bomba bir iddia ortaya atıldı.

        13

        İspanyol basınında yer alan haberlere göre Sevilla kulübü ara transferde genç futbolcu için harekete geçecek. İddialara göre yaklaşık 2 yıldır Oğuzhan'ı yakından takip eden Sevilla bu transfer için 12 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda..

        14

        10 MİLYON GERİ ÇEVRİLMİŞTİ
        İspanyol yetkililerin ocak ayında İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la masaya oturacağı ve resmi görüşmelerin başlayacağı da gelen bilgiler arasında... Beşiktaş yönetimi Oğuzhan için sezon başında 10 milyon Euro'luk bir teklif geldiğini fakat geri çevrildiğini açıklamıştı. Başkan Fikret Orman'ın da yakın çevresine 20 milyon Euro'nun altında bir teklifi kesinlikle kabul etmeyeceğine söylediği de belirtilmişti.

        15

        OĞUZHAN'IN FİKRİ DEĞİŞTİ!
        Fakat kulübe yakın kaynaklara göre sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmeyen Ozi, ara transferde Sevilla'dan gelecek bir teklife hayır demeyebilir...

        16

        Bunun nedeni ise Anderson Talisca'nın gelişinin ardından Oğuzhan'ın takım içinde rolünün azalması ve ilk 11'deki yerinin tehlikeye girmesi... Bu sezon sakatlığının da etkisiyle takıma beklenen katkıyı yapamayan Oğuzhan özellikle Benfica ve Galatasaray maçlarındaki futboluyla eleştiri almıştı..

        17

        Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Napoli'de Didier Drogba sesleri yükseldi.

        18

        Golcü oyuncusu Arkadiusz Milik'i sakatlığa kurban veren ve yıldız oyuncudan 4-6 ay boyunca yararlanamayacak olan Napoli'nin, Didier Drogba'yı gündemine aldığı kaydedildi.