Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Adanaspor Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? - Futbol Haberleri

        Ligin yeni takımlarından Adanaspor, 6. hafta karşılaşmasında Karabükspor ile mücadele edecek. Peki Adanaspor Karabükspor karşılaşması ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte karşılaşma ve takımlar hakkında detaylı istatistikler...

        ADANASPOR-KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi evinde Karabüksporile karşılaşacak. Adanaspor-Karabükspormaçı 15EkimCumartesi günü saat 19.30'ta başlayacak. 5 Ocak Fatih TerimStadı'nda oynanacak mücadele, Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu, yardımcılıklarını Serkan Olguncanve Esat Sancaktarüstlenecek.

        KARABÜKSPOR'DA ADANASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

        Kardemir Karabükspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Teknik direktör Igor Tudor yönetimindeki idmana, milli maçlar için ülkelerinde bulunan Poko ve Rodic ile sakatlığı devam eden Alexe katılmadı. Kokalovic ve Lazarevic ise takımdan ayrı çalıştı.

        Bu arada Tudor'un, antrenmana geç geldiği için Isaac'i süresiz kadro dışı bıraktığı belirtildi.

        MAÇ ÖNCESİ BAZI İSTATİSTİKLER

        *Adanaspor ve Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de 1998-99 sezonunda iki kez karşılaştı. İki maçta da ev sahibi takımlar 2-0'lık skorlar ile galip geldi.

        *Adanaspor Süper Lig'deki son dört maçın sadece birinde gol atabildi, ancak o maçı üç gol atarak kazandı (Alanyaspor'a karşı 3-2).

        *Bu sezon Süper Lig'de iç sahadaki tüm maçlarını kazanan Kardemir Karabükspor (3G), deplasmandaki tüm maçlarını kaybetti (3M).

        *Süper Lig'de oynadığı son 11 deplasman maçını kaybeden Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de deplasmanda daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşamamıştı.

        *Süper Lig'e yeni yükselen takımlar arasında oynanan son sekiz lig maçında ev sahibi takımlar yenilgi yüzü görmedi (3G 5M).

        *Yeni yükselen iki takımın maçında galip gelen son deplasman takımı Başakşehir'di (9 Mayıs 2015'te, Balıkesirspor'a karşı).

        *Kardemir Karabükspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından ligin en fazla isabetli şut atan takımı konumunda (27).

        *Adanaspor da bu alanda Karabükspor'un hemen arkasında yer alıyor (25).

        *Kardemir Karabükspor bu sezon ligin en çok faul yapan beşinci takımı iken (109), ligde sadece Galatasaray (69) Adanaspor'dan daha az faul yaptı (84).

        *Bu sezon Süper Lig'in en çok gol atan dört oyuncusundan biri olan Abdou Traore (5; Cenk Tosun, Eren Derdiyok ve Welliton ile birlikte), aynı zamanda ligde en fazla isabetli şut atan iki oyuncudan biri (10; Papa Ndiaye ile birlikte).

        *Ceyhun Gülselam bu sezon Süper Lig'in en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu (59).

        *Magaye Gueye bu sezon Süper Lig'de en fazla kilit pas atan üçüncü oyuncu (15).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ