Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Oğuzhan Özyakup kendini yaktı! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’un, tam iyileşmeden oynama isteği kendi başını derde soktu...

        2

        Şampiyonlar Ligi’ndeki Benfica maçında sol ayak bileğinde burkulmaya bağlı tendon kılıflarında zorlama ve ödem oluştuğu için oyuna devam edemeyen Ozzie, tam 10 gün sonra iyi hissetiğini söyleyip Galatasaray karşılaşmasında forma giydi.

        3

        Ancak genç yetenek bu maçta da aynı ayak bileğinde ödem oluştuğu için ilk 45 dakika sonunda oyundan çıkmak zorunda kaldı.

        4

        İşte Ozzie’nin G.Saray’a karşı oynama isteği kendisinin iyileşme sürecini uzattı.

        5

        Hareketli yer olan bilekteki ödemi tam geçmeyen ve sakatlığı nüksetme ihtimali olan Oğuzhan’ın bir süre daha takıma giremeyeceği ve kulupü doktoru Sarper Çetinkaya tarafından da temkinli bir şekilde tedavisine devam edildiği belirtildi.

        6

        2-3 AY OYNAMAMA RİSKİ VAR!
        Genç oyuncunun, yarınki Kayserispor veya hafta içindeki Napoli maçlarından birinde oynaması halinde 2-3 ay sahalardan uzak kalabilecegi ortaya çıktı.

        7

        Bu durum teknik direktör Şenol Güneş’i tedirgin ederken, tecrübeli teknik adamın Oğuzhan’ın durumunu yakından takip ettiği ve doktorlardan devamlı bilgi aldığı kaydedildi.

        8

        Öte yandan sakatlığını atlatamayan Oğuzhan’ın buna rağmen Ukrayna ve İzlanda maçlarının aday kadrosuna gitmek istediği hatta bu konuda...

        9

        hem Şenol Güneş hem de başkan Fikret Orman’ın izin istediği ancak hazır olmaması nedeniyle olumsuz yanıt aldığı ifade edildi.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ