Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer haberleri (14 Ekim 2016) - Futbol Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ ENES ÜNAL'DA

        Kiralık olarak formasını giydiği Twente'de mükemmel bir performans sergileyen Enes Ünal için flaş bir iddia gündeme geldi...

        2

        Beşiktaş'ın milli futbolcuyu yeni sezonda kadrosuna katmak için harekete geçtiği ve İngiliz ekibi ile şimdiden temasa geçerek anlaşma sağlamayı hedeflediği öğrenildi. Ancak Manchester City yönetiminin Enes'i Türkiye'ye kiralama konusunda olumsuz düşüncelere sahip olduğu da gelen bilgiler arasında... (Takvim)

        3

        SUBOTIC DÜNDEN RAZI

        Dortmund formasını giyen Neven Sutobic'in adı bir süredir Galatasaray ile anılıyor... Hem Türk hem de Alman basınında, tecrübeli stoperin Sarı-Kırmızılılar'dan teklif aldığı yazılıyordu. Fakat işin aslının farklı olduğu ortaya çıktı.

        4

        Borussia Dortmund'da teknik direktör Thomas Tuchel'in planlarında yer almayan Subotic'in menajeri aracılığıyla Galatasaray'a teklif edildiği belirlendi. (Takvim)

        5

        ATLETICO, 'TUFAN'A KAPILDI

        Fenerbahçe ve Milli Takım'ın tartışılan yıldızı Ozan Tufan çok flaş bir transfer iddiası ile gündemde...

        6

        Bir dönem Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'in genç yıldızla çok ciddi şekilde ilgilendiği ve sezon sonunda teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. (Takvim)

        7

        MEHMET EKİCİ ALMANYA'YA DÖNÜYOR

        Trabzonspor yönetiminin sözleşmesini uzatmak istediği gurbetçi oyuncu, sezon sonuna kadar beklemek istediğini belirterek anlayış istedi.

        8

        Yönetim ise yaptığı araştırmada Ekici'nin Alman ekibi Nürnberg'le dirsek temasında olduğunu belirledi. Ekici'nin Nürnberg'e, Bundesliga'ya çıkmaları durumunda dönmek için söz verdiği, bu yüzden sözleşme yenilemeye sıcak bakmadığı da belirtildi. (Fotospor)

        9

        KERIM FREI'YA KOLN TALİP

        Kartal'da bu sezon formanın yüzünü unutan Kerim Frei'ye Köln talip oldu. Alman ekibinin yöneticilerinin Kerim için devre arasında teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında...

        10

        Kerim Frei'nin şans bulamadığı için Beşiktaş'tan ayrılmayı düşündüğü öğrenilirken kiralık formülüne de sıcak bakıyor. (Takvim)

        11

        BRUMA İÇİN DEV İDDİA

        Bu sezon sergilediği futbolla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Galatasaraylı Bruma için bir iddia da Çizme'den geldi...

        12

        İtalyan basını, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Napoli'nin Portekizli yıldız için harekete geçtiğini yazdı. Haberde, Gonzalo Higuain'in satışından 90 milyon Euro kazanan Napoli'nin gözünü genç yıldızlara diktiği ve listede Bruma'nın da yer aldığı öne sürüldü. (Takvim)

        13

        FIRTINA LUKOKI'Yİ İSTİYOR

        Sağ kanat transferini ocak ayına ertelemek zorunda kalan Trabzonspor şimdiden hedefini belirledi.

        14

        Bordo-Mavili yönetim, scout ekibinin raporu sonrası gündeme gelen Ludogorets'li Jody Lukoki için çalışmalara başladı. 23 yaşındaki Kongolu yıldızın 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. (Takvim)

        15

        DENAYER BURSASPOR'A MI?

        Bursaspor'da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Manchester City'nin Sunderland'e kiraladığı eski öğrencisi Galatasaraylı Jason Denayer'ı ara transfer listesinin başına yazdığı ifade ediliyor.

        16

        Hamzaoğlu'nun bu isteğine sıcak bakan Başkan Ali Ay ve ekibinin Denayer için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi. Bu sezon Premier Lig ekibi Sunderland'da fazla forma şansı bulamayan 21 yaşındaki Belçikalı stoperin kiralanması gündemde. (Fotomaç)

        17

        QUARESMA AYRILABİLİR

        Kartal’da şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma sezon sonu için henüz bir karar veremedi. Yıldız oyuncuya yeniden Beşiktaş’la anlaşacak ya da Portekiz’de yetiştiği kulüp Sporting Lizbon’a geri dönecek.

        18

        33 yaşında olan Quaresma'nın yakın çevresine, "Beşiktaş'a yeniden geri dönmek benim için dünyanın en büyük mutluluğu oldu. Bu takımda daha önce şampiyonluk yaşamamıştım. O mutluluğu tatmak da bana ayrı bir mutluluk ve gurur verdi. Beşiktaş'la yeniden anlaşmayı isterim. Ancak futbola başladığım Sporting Lizbon'a da geri dönme ihtimalim var" dediği öğrenildi. (Takvim)

        19

        BURSA'DAN KADLEC BOMBASI
        Devre arasında bir stoper takviyesi yapacak olan Bursaspor’da gündeme flaş bir isim girdi.

        20

        Yeşil-Beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp Sparta Prag’a giden Michael Kadlec’le görüşmelere başladı. (Fanatik)

        21

        DEPAY'A 'KURT' KANCASI

        Wolfsburg, Manchester United'da forma şansı bulamayan Memphis Depay ile ilgileniyor. 22 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz yaz PSV'den Kırmızı Şeytanlar'a 27.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. (Bild)