Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig Başbakan Binali Yıldırım, İzmir kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi - Futbol Haberleri

        Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, Altınordu İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez, Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Tire 1922 Spor Başkanı Mutlu Sarayköylü, Bergama Belelediyespor Başkanı Süleyman Türoğlu ve İzmirspor Başkanı Emin İşletir ile Başbakanlık Ofisi'nde bir araya gelen Yıldırım, kulüplerin dertlerini dinledi.

        İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten'in de katıldığı toplantıda Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Yalı'ya yapılması planlanan Karşıyaka Stadı'nın 2.5 yıldır atıl halde bulunduğunu belirterek, bir an önce inşaata başlamak istediklerini söyledi. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da Alsancak Stadı'nda henüz bir çalışma yapılmadığını belirterek, "Evimize dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        Yurt dışında olan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın yerine toplantıya katılan Ergöçmez, Futbol Meslek Okulu için Torbalı'da yapılan tesiste iki saha ve A takımın kalacağı binaya ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. İzmirspor Başkanı İşletir İnciraltı Tesisleri'nde gelir getirici faaliyetlerin hayata geçirilmesi konusunda destek istedi.

        Göztepe Başkanı Sepil yeni stat için verdiği destek için Başbakan Yıldırım'a teşekkür etti ve İzmir kulüplerinin birlik, beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini dile getirdi. Bucaspor Başkanı Kayışlı da Kaynaklar Tesisleri'ni genişleterek spor alanları oluşturmayı planladıklarını söyledi. Menemen Belediye Başkanı Şahin Ulukent Stadı'nın kulübe tahsisini talep ederek, o bölgeye 12 bin 500 kişilik stat yapmak istediklerini bildirdi. Tire 1922 Başkanı Sarayköylü, ilçeye yapılan yeni stadın yanındaki arazilere saha ve soyunma odası yapabilmek için yardıma ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bergama Belediyespor ise 14 Eylül Stadı'nın 10 yıllığına kulübe tahsis edilmesini istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ