Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mehmet Topal: "Camlar kurşun geçirmez" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kullanacağı Gürsel Turizm A.Ş.’nin Mercedes Benz firmasıyla ortaklaşa bir çalışmayla yaptığı yeni otobüs düzenlenen törenle tanıtıldı...

        Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen törene asbaşkan Önder Fırat, teknik direktör Dick Advocaat, Sarı- Lacivertli futbolcular, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ve şirket yetkilileri katıldı. Birçok önemli özelliğe sahip olan otobüsle ilgili olarak Mehmet Topal’ın FB TV’ye yaptığı yorum ise dikkat çekiciydi. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe kafilesi 4 Nisan 2015’te Rize’den dönerken Trabzon’da, 11 Ağustos 2015’te de Mehmet Topal da genç oyuncu Uygar Mert Zeybek ile İstanbul’da silahlı saldırıya uğramıştı. Bu saldırıları unutmayan Topal, “Özellikle camlar çok önemli. Kurşun geçirmezmiş camlar” ifadesini kullandı. Tanıtımda futbolcular otobüsün içerisini gezerken de Volkan Şen, kaptan Volkan Demirel’e takılmadan yapamadı. Şen, “Yeni otobüsümüz Volkan ağabeye göre yapılmış. Anahtarı ona vermek lazım. Nice şampiyonluklara” dedi.

        ‘TABANCA, TÜFEK CAMLARA ETKİ ETMİYOR’

        Otobüsün şoförü Cemal Karakış da “Dışarıdan sopa, taş vs atılırsa içeride herhangi bir rahatsızlık yaşanmıyor. Camlar özel olduğundan tabanca, tüfek gibi şeyler de etki etmiyor. Güvenli bir otobüs” dedi.

        OTOBÜSÜN ÖZELLİKLERİ

        ✖ Özel ses düzeni

        ✖ Uydu bağlantısı

        ✖ Özel koltuklar

        ✖ İklimlendirme sistemi

        ✖ Çarpışmaları önleyen özel radar sistemi

        ✖ Dayanıklı camlar

        ✖ Çevreyi az kirleten çevreci bir otobüs

        ÖNDER FIRAT: ÖNEMLİ BİR ANLAŞMA

        Törende bir konuşma yapan asbaşkan Önder Fırat, “Fenerbahçe olarak başarıların yanı sıra kulübün geleceğini teminat altına alacak sponsorluk anlaşmalarına da önem veriyoruz. Gürsel Turizm ile ulaşım sponsorluğu konusunda önemli bir anlaşmaya imza attık. Otobüsü, takımımıza tahsis etmiş oluyoruz. Bizim için sporcularımızın sağlık, emniyet ve konforu çok önemli. Bunlara verdiğimiz önem doğrultusunda donanımlı, emniyetli ve konforlu bir otobüs bize tahsis ettiler. Bunun için Gürsel Turizm’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ