Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Çin Ligi takımlarından Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, Rus kulüplerinin transfer gündeminde yer alıyor - Futbol Haberleri
        1

        Geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin Ligi takımlarından Beijing Guoan’a transfer olan Burak Yılmaz, Çin’de gösterdiği performansın ardından şimdi de Rus kulüplerinin gözdesi haline geldi.

        2

        Yeni Şafak’ın haberine göre; Galatasaray’a transfer olmadan önce Lokomotif Moskova ile imza aşamasına gelen futbolcu ile en çok ilgilenen takım ise yine aynı kulüp oldu.

        3

        Oumar Niasse’ı sattıktan sonra gol yollarında zorlanan ve yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Moskova kulübü, 31 yaşındaki golcü için kesenin ağzını açabilir.

        4

        Çin’den tekrar Avrupa futboluna dönmesi gündemde olan Burak Yılmaz’ın da bu teklife sıcak bakabileceği aktarılırken Lokomotif Moskovalı idarecilerin golcü futbolcunun menajeriyle ilerleyen günlerde temasa geçeceği aktarıldı.

        5

        Son günlerde A Milli Takım’a alınmaması ile ilgili gündeme gelen futbolcunun Rusya Ligi’ne transfer olmasının sürpriz olmayacağı ifade ediliyor.

        6

        Burak Yılmaz, A Milli Takım formasını 47 kez giyerken 21 gol atma başarısı gösterdi.