Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fatih Tekke: "Trabzonspor'u Trabzon'dan uzaklaştırma anlayışı bizi rahatsız ediyor" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Başkanı Fatih Tekke ve yönetim kurulu üyeleri, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Trabzonspor Futbol Adamları Derneği'nin 6-7 ay önce Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda kurulan bir dernek olduğunu belirten Tekke, "Trabzonspor'un, Trabzon ve yöre futbolunun gelişimine katkı sağlayacak, asla geri adım atmayacak cesur adamlarla bir araya gelerek Trabzonspor Futbol Adamları Derneği'ni oluşturduk. Trabzonspor ve Trabzon futbolu adına özellikle son 10-15 yılda yapılmış eksikler var. Bunları engellemek ve bir duruş sergilemek istiyoruz. Özellikle son dönemlerde Trabzonspor'u Trabzon'dan uzaklaştırma anlayışının olması bizi rahatsız ediyor. Bunu Trabzon'a yapılmış büyük bir saygısızlık olarak görüyorum" dedi.

        "EN YETENEKLİ FUTBOL ADAMLARI TRABZON'DAN ÇIKMIŞTIR"

        Tekke, bordo-mavili kulübün içindeki var olan değerlerini kullanmadığını belirterek, "Trabzon, Türk futbol tarihindeki en önemli yere sahip. En yetenekli futbol adamları, teknik adamlar, futbolcular, ağabeyler, düşünürler, Trabzon'dan çıkmıştır, çıkmaya da devam edecektir. Trabzonspor var olan değerlerini kullanmıyor. Trabzon'dan Trabzonspor'u ve futbolu kimsenin çıkarmasına müsaade etmemek için çalışacağız. Bu gidişat devam ederse Trabzonspor'un ve Trabzon futbolunun geleceğiyle ilgili olumlu düşüncelerim yok. Bunu engellemek de bizlere düşüyor. Trabzonspor başta bizlere, herkese bir şeyler vermiştir. Bunun bir borcu vardır, olmalıdır. Derneğimiz Trabzonspor'un menfaatleri dışına çıkmayacaktır. Trabzonspor futbol adamlarının bir araya gelmesi için bu bir yürüyüş, başlangıçtır. 5-10 yıl sonra bu yürüyüşün ne kadar yol aldığını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

        "YARINKİ MAÇTA TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAMIZ GEREKİYOR"

        Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Başkanı Fatih Tekke, yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçı öncesi de taraftara çağrıda bulundu. Tekke, "Rakibe olumsuz etki yapan bize ise olumlu etki yapacak bir duruşta olmamız gerekiyor. Çok tehlikeli bir virajdayız. Şu kadroyu ve performansı gördüğümüzde fikstür biraz bizi endişeye sevk ediyor. Yarınki maçta takımımızın yanında olmamız gerekiyor. Hepimiz maça gitmeliyiz destek olmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

        Fatih Tekke ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ