Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'yi yoğun fikstür bekliyor - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'de yarın Aytemiz Alanyaspor'u Ülker Stadı'nda konuk edecek sarı-lacivertli ekibi, üç kulvarda 49 gün sürecek yoğun bir maç programı bekliyor.

        Fenerbahçe, 49 günde 7 Spor Toto Süper Lig, 3 UEFA Avrupa Ligi, 1 de Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak ve ortalama 4,5 günde bir müsabaka yapacak.

        Bu karşılaşmaların 6'sında rakiplerini sahasında ağırlayacak Fenerbahçe, 4 maçı ise deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağı müsabakadaki rakibi ve karşılaşmanın oynanacağı yer ise henüz belli değil.

        İKİ DE DERBİ MAÇI OYNAYACAK

        Sarı-lacivertli takım, 49 günlük periyotta iki de derbi maç oynayacak.Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 20 Kasım'da Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, 13. haftada ise 3 Aralık'ta Beşiktaş'ı ağırlayacak.

        MANCHESTER UNİTED İLE İKİ MAÇ

        Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile yapacağı iki maç ve Zorya karşılaşması da bu periyoda denk geldi.

        A Grubu'nda geride kalan iki hafta sonunda 4 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, 20 Ekim'de deplasmanda Manchester United'a konuk olacak. İngiliz ekibini 3 Kasım'da İstanbul'da ağırlayacak sarı-lacivertli ekip, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Ukrayna'nın Zorya takımıyla 24 Kasım'da Ülker Stadı'nda mücadele edecek.

        21 GÜNDE 6 MAÇ YAPACAK

        Fenerbahçe, ayrıca 21 günlük süreçte 6 maç yapacak.

        Yarın Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla bu periyodun içine girecek sarı-lacivertli ekip, bu mücadelenin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Ekim Perşembe günü Manchester United'a konuk olacak. Bu müsabakadan 4 gün sonra ligde Atiker Konyaspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe, 30 Ekim'de iç sahada Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak.

        UEFA Avrupa Ligi'nde 3 Kasım'da Manchester United ile İstanbul'da oynayacak sarı-lacivertliler, 6 Kasım'da deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

        MİLLİ TAKIM ARASI YARAMIYOR

        Fenerbahçeli futbolcular, lige verilen milli takım arasında da dinlenme fırsatı bulamıyor.

        Süper Lig'de 6 Kasım'da Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, bir sonraki maçını 20 Kasım'da Galatasaray ile yapacak. İki müsabaka arasında milli maçlar için Spor Toto Süper Lig'e ara verilecek.

        Milli takımlara çok sayıda isim gönderen sarı-lacivertli takım, yine bu durumla karşılaştığı takdirde oyuncularını dinlendirme fırsatı bulamayacak.

        MAÇ PROGRAMI

        Fenerbahçe'nin 49 günde yapacağı maçlar ve tarihleri şöyle:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ