Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Fenerbahçe-Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenebilecek? - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışı için mutlak galibiyeti hedefliyor. Peki Fenerbahçe Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

        FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA CANLI YAYINLANACAK?

        Ligde şampiyonluk yarışına yetişmeye çalışan Fenerbahçe, Alanyaspor ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. 16 Ekim Pazar günü saat 16:00'da oynanacak maç, Lig Tv ekranlarından canlı yayınlanacak. Hakem Alper Ulusoy'un yöneteceği mücadelenin yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Volkan Narinç üstlenecek.

        FENERBAHÇE'DE HEDEF ZİRVEYE ERİŞMEK

        Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan sarı-lacivertli ekip, Kasımpaşa ve Gaziantepspor galibiyetleriyle toparlansa da son karşılaşmasında Osmanlıspor ile deplasmanda berabere kaldı. İstanbul temsilcisi, ligin ilk 6 haftasında ikişer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 8 puan topladı. Attığı 11 gole karşılık kalesinde 8 gol gören Fenerbahçe, lider Medipol Başakşehirin 8, ikinci Beşiktaş ile üçüncü Galatasarayın 6 puan gerisinde 9. sırada yer aldı.

        Fenerbahçe, ligin ilk 6 haftasında elde ettiği 7 puanla 11. sırada bulunan Aytemiz Alanyasporu yenerek, zirveye yaklaşmak istiyor.

        DÖRT EKSİK, BİR BELİRSİZ

        Fenerbahçede sakatlıkları bulunan Jeremain Lens, Ozan Tufan, Jose Fernandao ve Salih Uçan, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

        A Milli Takımın İzlanda ile yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında sakatlanan Ozan Tufan, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. Ümit Milli Takım idmanında sakatlanan Salih Uçan da yaklaşık 10 gün forma giyemeyecek. Sakatlığı sebebiyle son Osmanlıspor maçında oynayamayan Lens ile yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı golcü Fernandao da Aytemiz Alanyaspora karşı mücadele edemeyecek.

        Senegal Milli Takımından sakat dönen Moussa Sowun ise durumu belirsizliğini koruyor. Deneyimli futbolcunun yarınki müsabakada riske edilmemesi bekleniyor.

        LİGDE İLK RANDEVU

        Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, ilk kez bir lig maçında karşı karşıya gelecek.

        Spor Toto Süper Ligde ilk kez mücadele eden turuncu-yeşilli ekip, daha önce Fenerbahçe ile bir resmi maç yaptı.

        İki takım, 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası grup maçında karşılaşırken, Alanyada yapılan maç, sarı-lacivertli ekibin 10-3lük üstünlüğüyle sona erdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ