Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat'ın hamle sıkıntısı! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü DickAdvocaat, bir yandan AytemizAlanyaspor ve ManchesterUnited’a karşı çıkaracağı kadroyudüşünürken, diğer yandan da büyük stresyaşıyor.

        Ozan Tufan ve Salih Uçan’ınsakatlanmasının ardından elinde AlperPotuk dışında orjini orta saha olan tekbir oyuncusu bile kalmayan başarılıteknik adam, bu iki maçta orta sahaoyuncularının herhangi bir sakatlıkyaşamaması için adeta dua edecek.

        SON KARAR BUGÜN

        Tecrübeli çalıştırıcı yardımcılarıylayaptığı durum değerlendirmesinde,“Yeni bir sakatlık ve maç içinde ihraçgibi durumlar yaşarsak şapkadan tavşançıkarmamız gerekecek” diyen Advocaatorta sahada büyük bir kriz yaşamakistemiyor.

        Hatta bu yüzden ortada Alper’ideğil Robin van Persie’yi oynatıp Alper’ihamle adamı olarak tutmak isteyenAdvocaat bu konuda son kararını isebugün verecek.

        RVP 11’DE SOW ZOR

        Teknik direktör Dick Advocaat sakatlıklar nedeniyle hem taktikte hem de oyuncuların yerlerinde değişiklik yapmayı hedefliyor... Hollandalı hoca normalde 4-3-3 oynarken bugün büyük ihtimalle 4-2-3-1’e dönecek. Ön liberoda Josef ve Mehmet Topal’a görev verecek olan Advocaat, forvete Emenike’yi koyacak. Nijeryalı yıldızın arkasında ise Robin van Persie görev alacak. Kanatlar ise sakat olan Sow’un yerine Miroslav Stoch ve Volkan Şen’e emanet olacak.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ