Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Porto'dan 1 yıllığına kiraladığı Aboubakar istenilen performansı sergileyemiyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar pişmanlığı yaşanıyor...

        2

        Mario Gomez'in takımdan ayrılmasının ardından golcü transferinde Vincent Aboubakar'da karar kılan Beşiktaş yönetimi, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'ı Porto'dan 1 yıllığına kiralamıştı.

        3

        İlk maçlarda tutuk bir görüntü sergilemesinin ardından durgunluğunu atması için taraftar, yönetim ve Şenol Güneş'in destek verdiği Vincent Aboubakar buna rağmen beklentileri karşılayamadı.

        4

        Çaykur Rizespor maçının ardından Kayserispor önünde inanılmaz goller kaçıran Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar bir anda istenmeyen adam oldu.

        5

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bile Vincent Aboubakar'a ancak tek devre dayanarak onu sadece ilk 45 dakika oynattı.

        6

        ŞENOL GÜNEŞ DE UMUDUNU KESTİ
        Sıradan forvetlerin bile rahatlıkla gole çevireceği pozisyonları harcayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar kredisini tüketti.

        7

        Beşiktaş Yönetimi'nin her ne kadar "Vincent Aboubakar'ın arkasındayız" demesine rağmen daha şimdiden ara transferde alınacak golcünün adını tartıştıkları ortaya çıktı.

        8

        Vincent Aboubakar'ın takıma uyum sağlayamayacağını anlayan Şenol Güneş'in de artık Kamerunlu oyuncudan ümidi testiği öğrenildi.

        9

        Yönetim bu nedenle devre arasında büyük bir sürpriz olmazsa Vincent Aboubakar ile yolları ayıracak.