Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, 3 yılda değerini 4'e katladı - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray’da son haftalarda varsa yoksa Bruma…

        2

        Sergilediği performans ve skora yaptığı katkı ile dikkat çeken Bruma, özellikle Beşiktaş'a attığı golden sonra Avrupa devlerinin de ilgisini çekmeye başladı.

        3

        AMK'nın haberine göre; 3 yıl önce kendisine ödenen 10 milyon Euro tartışma konusu olan Portekizli futbolcu, bu süreçte değerini 4'e katlayıp, 40 milyonu buldu.

        4

        3 yıl önce çelimsiz yapısı ile eleştirilen Bruma, idolü olan vatandaşı Cristiano Ronaldo gibi inanılmaz bir değişime imzasını attı.

        5

        Güçlenen ve fiziksel açıdan bir ‘terminatör'e dönüşen Bruma, Ronaldo'yu anımsatmaya başladı.

        6

        Avrupa'nın en fazla çalım atan futbolcusu olan Bruma, 7 haftada 3 gol-3 asistlik performansıyla da Galatasaray’ın en etkili yıldızı oldu.

        7

        7 HAFTADA GEÇTİ
        Bruma, Galatasaray forması altında Süper Lig'de ilk 27 lig maçlık performansını, bu sezon sadece 7 haftada geride bıraktı.

        8

        İlk geldiğinde 27 maç oynayan ve o sezonu 1 gol- 5 asist ile tamamlayan Bruma, bu yıl ise sadece 7 haftada 3 gol-3 asiste imzasını atarak inanılmaz bir gelişim gösterdi.

        9

        Fanatik'in haberine göre sezon başında İspanya’dan Sevilla, Hollanda’dan PSV Eindhoven’in istediği, son olarak da Premier Lig kulüplerinin radarına giren 21 yaşındaki hücum oyuncusunun sözleşmesinin uzatılması için planlar yapılmaya başlandı.

        10

        Başkan Dursun Özbek’in, yakın zamanda Bruma’nın menaceriyle bir görüşme yapacağı ve 5 yıllık yeni bir kontrat yapmak isteyeceği öğrenildi.

        11

        Aslan’la 2018’e kadar kontratı bulunan yıldız futbolcunun da, çok büyük bir takımdan teklif gelmedikçe, Türkiye’deki kariyerine devam etmeyi istediği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ