Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor'a FIFA'dan yine yasak - Futbol Haberleri

        2. Lig Beyaz Grup'ta Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu transfer yasağını son gün kaldırıp kadrosunu 12 futbolcuyla takviye eden Bucaspor, yeni bir yasak şokuyla sarsıldı.

        FIFA, 2010-11 ve 2014-15 sezonlarında 2 dönem sarı lacivertli formayı giyen Torric Jebrin'in 100 bin Euro alacağı ödenmediği gerekçesiyle Bucaspor'a 2 dönem transfer yapmama cezası verdi. Daha önce yine yabancı oyunculardan Dady, Carlos, Pariente ve Mendy'e olan borçları yüzünden 2 yıl transfer yasağı cezası alan Bucaspor, kısa süre önce de Dahmane ve Henrique'ye olan 450 bin Euro borç nedeniyle 3 puan silme cezasına çarptırılmıştı.

        Başkan Çetin Kayışlı, yaptığı açıklamada, faturayı eski yöneticilere kesti. Torric Jebrin'in 2010-11 sezonun devre arasında transfer edildiğini hatırlatan Başkan Kayışlı, şunları söyledi:

        "Jebrin o sezon sonunda parasını alamadığı iddasıyla kulüpten ayrılmasına rağmen 2014-15 sezonunda bir kez daha transfer edildi. İki kez Bucaspor'a gelen bir oyuncuya bu kadar borç nasıl yapılır, anlamış değilim. Ancak biz yine bu parayı yatırıp, yasağı kaldırmaya çalışacağız. Taraftarımız merak etmesin. Bizim dönemimizde hiçbir futbolcuya 1 kuruş borcumuz yok."

        Orta sahada görev yapan Jebrin, sarı lacivertli formayı toplam 30 maçta giyerek 3 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ