Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Gaziantepspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında 8 puanla 10. sırada yer alan Gaziantepspor, 5 puanla 15. sırada bulunan Kayserispor'u evinde konuk edecek. Peki Gaziantepspor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte maç hakkında tüm detaylar...

        GAZİANTEPSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantepspor ile Kayserispor karşılaşacak. Gaziantepspor-Kayserispor maçı 21 Ekim Cuma günü(bugün) saat 20.00'de başlayacak. Kamil Ocak Stadyumu'nda Arda Kardeşler'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Kardeşler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Gaziantepspor: Itandje, Şenol, Barış, Elyasa, Hintum, Fatau, Muhammed, Larsson, Putsila, Angan, Ghilas

        Kayserispor: Muammer, Levent, Anıl, Kana Bıyık, Ufuk, Mijaloviç, Deniz Türüç, Kubilay, Nakoulma, Umut Bulut, Welliton

        Gaziantepspor, Ligin 8. haftasında evinde konuk edeceği Kayserispor karşısnda mutlak galibiyet hedefliyor
        Gaziantepspor, Ligin 8. haftasında evinde konuk edeceği Kayserispor karşısnda mutlak galibiyet hedefliyor

        GAZİANTEPSPOR İLE KAYSERİSPOR 54. RANDEVUDA

        Gaziantepspor, ligin 8. haftasında bugün evinde konuk edeceği Kayserispor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. İki ekip bugünkü maçla birlikte 54'ncü randevuya çıkacak.

        Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında Gaziantepspor, evinde ağırlayacağı Kayserispor karşısında galibiyete odaklandı. Evinde oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı–siyahlı ekip, bugünkü mücadeleden galibiyet ile ayrılarak yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

        4 MAÇTIR YENİLMİYOR

        Kayserispor'u evinde ağırlayacak Gaziantepspor rakibiyle oynadığı son 4 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı–siyahlılar, Kayseri ekibiyle oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alırken 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Oynanan son 4 maçta ise 2013-2014'de Kayserispor 0-1 Gaziantepspor, 2014-2015 sezonunda Gaziantepspor 2-1 Kayserispor, 2015-2016 Gaziantepspor 1-0 Kayserispor ve Kayserispor 2-2 Gaziantepspor skorlar ortaya çıktı. Gaziantepspor bu maçlarda rakibine 6 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.

        GAZİANTEP'TE Kİ MAÇLAR

        Gaziantepspor ile Kayserispor takımları Süper Lig tarihinde Gaziantep'te 13 kez karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadı'ndaki maçlarda Kayserispor 7, ev sahibi Gaziantepspor ise 5 kez üstünlük sağlarken, 1 maçta ise eşitliği bozamadılar. Gaziantep ekibinin konuk Kayseri ekibine karşı bulduğu 15 gole, Kayserispor 18 golle yanıt verdi.

        EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

        İki takım arasındaki rekabette taraflar birbirlerine karşı en farklı skorlu galibiyetleri 3'şer farklı sonuçlarla aldı. Konuk Kayserispor, 2005-06 sezonunda 4-1, 2008-09 sezonlarında 3-0 galip gelirken; ev sahibi Gaziantepspor ise 1978-79 sezonunda 3-0 üstünlük sağladı.

        GAZİANTEPSPOR'DA 4 EKSİK VAR

        Öte yandan Gaziantepspor'da son haftaların formda isimleri Evans Kangwa ile Abdülkadir Kayalı'nın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Rajtoral ile sakatlığı bulunan Orkan Çınar da zorlu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Abdülkadir Kayalı bu sezon ilk kez takımını yalnız bırakacak.

        Kayserispor, Gaziantepspor'u yenerek moral bulmak istiyor
        Kayserispor, Gaziantepspor'u yenerek moral bulmak istiyor

        KAYSERİSPOR DEPLASMANDA GÜLMEK İSTİYOR

        Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 6 maçtır galip gelemeyen Kayserispor, Gaziantepspor'u yenerek dış sahadaki 3 puan özlemine son vermek istiyor.

        Ligde deplasmanda son olarak geçen sezonun 29. haftasında 17 Nisan'da Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, bu maçtan sonra rakip sahada galibiyete hasret kaldı.

        Kasımpaşa galibiyetinin ardından geçen sezon deplasmanda oynadığı maçlarda 31. haftada Beşiktaş'a 4-0, 34. haftada da Galatasaray'a 6-0 mağlup olan Kayseri temsilcisi, 32. haftada Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

        ÖNE GEÇTİ ANCAK KAZANAMADI

        Kayserispor, bu sezon deplasmanda oynadığı üç maçta da öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamayarak, 3 puan özlemini sona erdiremedi.

        Yeni sezonun ikinci haftasında iki kez öne geçtiği maçta Kadıköy'de Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, önce Bursaspor ardından da Kasımpaşa karşısında skor üstünlüğünü yakaladığı karşılaşmalarda 3-1'lik skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı.

        Ligde 6 hafta sonunda topladığı 5 puan ve averajla 15. sırada bulunan Kayserispor, Gaziantepspor maçından galip ayrılarak, ligde dış sahadaki 6 maçlık galibiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor.

        Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız
        Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız

        YILDIZ: "GAZİANTEP'TE KAZANARAK, ÇIKIŞA GEÇMEYİ HEDEFLİYORUZ"

        Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

        Ligde geride kalan haftalardaki iyi futbollarını sonuca yansıtamadıklarına dikkati çeken Yıldız, 3 puan özlemine Gaziantep deplasmanında son vereceklerine inandıklarını ifade etti.

        Teknik heyet ve futbolcularına güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

        "Hafta boyunca çok yoğun tempoda çalıştık. Futbolcuların moral durumu iyi. Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılarak, deplasmanda kazanamama şanssızlığına son vermek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Gaziantep'te kazanarak, çıkışa geçmeyi hedefliyoruz. Kart cezaları bulunan Mabiala ve Sow ile sakatlığının ardından takıma katılan kaleci Ali Ahamada dışında eksiğimiz bulunmuyor. İnşallah, Gaziantep'ten iyi bir sonuçla dönerek, taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye ederiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ