Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Aytemiz Alanyaspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 8 puanla 11. sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor, 13 puanla 4. sırada bulunan Bursaspor'u evinde konuk edecek. Peki Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte maç hakkında detaylar...

        AYTEMİZ ALANYASPOR-BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 8. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Bursaspor karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor maçı 22 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Alanya Oba Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz'ın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Aytemiz Alanyaspor: Zlamal, Gassama, Omeruo, Ba, N'Sacala, Deniz, Aissati, Candeias, Emre, Guerrier, Vagner

        Bursaspor: Harun, Serdar Kurtuluş, İsmail Konuk, Sivok, Aziz Behich, Şami, Faty, Del Valle, Jorquera, John, Deniz Yılmaz

        İLK KEZ RAKİP OLUYORLAR

        Süper Lige tarihinde ilk kez yükselen Aytemiz Alanyaspor ile Bursaspor ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takımda son maçlarından beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, sahasında Osmanlıspor ile 0-0, Aytemiz Alanyaspor ise İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı.

        ÜSTÜNLÜK HAMZAOĞLU'NDA

        İki takımın teknik direktörleri arasındaki rekabette Hamza Hamzaoğlu'nun Hüseyin Kalpar'a üstünlüğü bulunuyor. Hamzaoğlu, iki kez rakip olduğu Kalpar karşısında bir galibiyet, bir beraberlik alırken, hiç yenilmedi.

        BURSASPOR'DA 6 EKSİK

        Yarınki karşılaşma öncesinde Bursaspor'da kasığından sakatlık sorunu geçmeyen kaptan Pabla Martin Batalla'nın yanı sıra Emre Taşdemir, Furkan Özçal sakatlıkları nedeniyle, Sercan Yıldırım, Necid ve Sane ise formsuzlukları nedeniyle kadroda yer almadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ