Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım görevini bırakıyor mu? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe’de haftalardır yaşanan kaos sonunda olağanüstü kongre seslerinin yükselmesine kadar geldi...

        2

        Teknik direktör Vitor Pereira ile yolların geç ayrılması ve ardından göreve gelen Dick Advocaat’ın da takımı bir türlü istenilen seviyeye çekememesi üzerine eleştiri okları başkan Aziz Yıldırım ve ekibine çevrilmişti.

        3

        Uzun süredir hedef alınan yönetim önce Kadıköy’de Süper Lig’de Alanyaspor karşısında alınan beraberlik ardından yaşanan Manchester faciasıyla camia kelimenin tam anlamıyla patladı.

        4

        Old Trafford Stadı’nın tribünlerden başlayıp, sanal ortama taşan öfke dün itibariyle de Sarı-Lacivertli kongre üyelerini de ayağa kaldırdı.

        5

        Artık başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin bırakması açıkça isteniyordu.

        6

        YILDIRIM BIRAKIYOR MU?
        Camianın öfkesi ve istifa istemesi karşısında başkan Aziz Yıldırım’ın tavrının nasıl olacağı ise merak konusuydu.

        7

        İngiltere’den hayli morali bozuk dönen ve bir hayli sinirli olan başkan Yıldırım’ın kimseyle konuşmadığı öğrenilirken camianın tepkisine kulak verip görevi bırakacağı iddia edildi.

        8

        Bu konuda yönetim kurulu üyelerinin de aynı düşüncede olduğu ve bu şartlarda göreve devam etmenin yanlış olacağı görüşünde birleştikleri öğrenildi.

        9

        FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK
        Fenerbahçe’de bir biri ardına yaşanan şok gelişmeler sonrasında moraller kelimenin tam anlamıyla sıfıra indi...

        10

        Yöneticisinden teknik heyetine, futbolcusuna kadar kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Değim yerindeyse fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor.

        11

        Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler İngiltere’den dün öğleden sonra döndükten sonra dağıldılar ve hiç bir açıklamada bulunmadılar. Bu gergin ortamda futbol takımı da etkilendi ve aynı görüntü orada da yaşanıyor.

        12

        "YARGITAY SÜRECİNİ DAHA FAZLA BEKLEYEMEYİZ"
        Fenerbahçe’de alınan kötü sonuçların ardından kongre üyeleri harekete geçti... Kongre üyeleri Aziz Yıldırım’ın istifası için ‘Önce Fenerbahçe’ adlı web sitesi üzerinden olağanüstü kongre için imza toplamaya başlarken şu açıklamayı yaptılar:

        13

        "Başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren, Türk sporuna hakim düzenden 10 yıl ileride vizyonu ile camiamıza sayısız hizmetlerde bulunan ve herşeyden önemlisi camiamızın namusu 3 Temmuz kumpasına karşı dimdik ayakta duran başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a, 19 senelik tüm hizmetleri için gönülden teşekkür ederiz."

        14

        "Son bir kaç senedir ise, hepimizin malumu olduğu üzere, camiamız bizzat kendi ağzından da yorulduğunu ve görevi bırakacağını açıklayan başkanımızın bayrak devrini yapması için 3 Temmuz mahkeme süreçlerinin bitmesini beklemektedir."

        15

        "2015 Mayıs’taki kongrede, ‘birkaç ay sonra’ biteceği öngörülen süreç, geçen 1.5 yıllık sürede halen noktalanmamış, Yargıtay kararının ne zaman açıklanacağı konusu da belirsizliğini korumaktadır."

        16

        "Tüm bu belirsizlik ortamı sürerken, Yargıtay sürecini artık daha fazla beklemeden, başkanımızın 19 sene önce başlattığı vizyonu, günümüz gerekliliklerinde camiayı da kucaklayarak devam ettirebilecek yeni yüz ve taze soluklara, acilen ihtiyacımız olduğunu düşünen kongre üyelerimizin sayısının hızla arttığına şahit olmaktayız."

        17

        "Bu doğrultuda, bir grup kongre üyesi olarak, mevcut yönetimimizi ve müstakbel yönetim adaylarını, Yargıtay süreci sonlanmamış olsa dahi, en geç 2017 Mayıs’ında olağanüstü seçimli genel kurul düzenlenmesine davet etmeye ve..."

        18

        "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı camiamıza tüm hizmetleri ve 3 Temmuz duruşuna en yakışan şekilde onurlandırarak, bayrak devrini daha fazla zaman kaybetmeden gerçekleştirmek için bir çağrı yapmaya karar verdik."

        19

        "Bu çağrımızın Fenerbahçemiz’in namusu 3 Temmuz sürecine karşı duruşumuzu katiyen değiştirmeyeceğini, Yargıtay süreci bitmeden yönetim değişikliği olsa bile, yeni yönetimlerin de bu sürece sonuna kadar sahip çıkacaklarının en büyük takipçisi olacağımızı ve SARI LACİVERT DUVARI yıkmaya..."

        20

        "Kimsenin gücünün yetmeyeceğini dosta düşmana bir kez daha hatırlatırken, bu düşüncelerimizi paylaşan değerli kongre üyelerimizi, ortak çağrımızı imzalamaya ve aynı düşünceleri paylaşan diğer üyelerimizle beraber sesimizi daha güçlü şekilde duyurmaya davet ediyoruz!"

        21

        SÖZ SIRASI AZİZ YILDIRIM'DA
        Yüksek Divan Kurulu toplanıyor Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısı bugün yapılacak. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, toplantının Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirileceği belirtildi.