Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? - Beşiktaş Haberleri

        Vodafone Arena'daki son lig maçını 24 Eylül'de Galatasaray'la oynayan ve daha sonra iki deplasmana çıkan Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor müsabakasıyla 29 gün sonra evine dönecek. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

        BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşacak. Beşiktaş-Antalyaspor maçı 23 Ekim Pazar günü(bugün) saat 19.00'da başlayacak. Vodafone Arena'da Barış Şimşek'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Şimşek'in yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Samet Çavuş üstlenirken, dördüncü hakem ise Suat Arslanboğa olacak.

        BEŞİKTAŞ İLE ANTALYASPOR 41. RANDEVUDA

        Beşiktaş ile Antalyaspor, bugün yapacakları maçla Süper Lig tarihinde 41. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 40 lig maçının 28'ini Beşiktaş, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı.

        Siyah-beyazlıların attıkları 87 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 34 gol kaydedebildi.

        Geçen sezonki maçları Beşiktaş, Antalya'da 5-1, İstanbul'da ise 1-0'lık skorlarla kazandı.

        BEŞİKTAŞ, SON 23 MAÇTA SADECE 1 KEZ YENİLDİ

        Rakibiyle Süper Lig'de yaptığı son 15 karşılaşmadan 13'ünü kazanan Beşiktaş, son 23 müsabakadan ise sadece birini yitirdi.

        Antalyaspor'a 1997-98 sezonunun ikinci yarısında, 3 Mayıs 1998'de İstanbul'da yapılan maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 20 lig maçının 17'sini kazanıp, 3'ünde berabere kaldı. 2013-14 sezonunun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı 2-0 kazanan ev sahibi ekip, rakibi karşısındaki başarısız grafiğini sonlandırdı. Söz konusu sezonun ikinci yarısında İstanbul'daki müsabaka golsüz biterken, geçen sezon ise Beşiktaş, Antalya'da 5-1, İstanbul'da 1-0 galip geldi.

        BEŞİKTAŞ, EVİNDE AÇIK ARA ÜSTÜN

        Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda rakibine açık ara üstünlüğü göze çarpıyor.

        Siyah-beyazlılar, Akdeniz temsilcisiyle, birini cezası sebebiyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 20 karşılaşmanın 16'sında sahadan galibiyetle ayrılırken, bir kez rakibine yenildi, 3 kez de berabere kaldı.

        Beşiktaş, iç sahadaki maçlarda kırmızı-beyazlıların filelerini 41 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 7 gol gördü.

        OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN DURUMU BELİRSİZ

        Ligde mağlubiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olan ve 5 galibiyet, 2 beraberlik sonucu averajla ikinci basamakta yer alan Beşiktaş'ta, Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsizliğini koruyor.

        Takımla çalışmalara yeni başlayan Oğuzhan'ın bu maçta görev alıp almayacağına teknik direktör Şenol Güneş son antrenmanın ardından karar verecek.

        ANTALYASPOR 'SİFTAH' PEŞİNDE

        Geride kalan 7 haftada galibiyetle tanışamayan ve 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Antalyaspor, Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.

        Antalyaspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk maçta Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ