Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın bu sözleri çok konuşulacak - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu'nda konuşan Aziz Yıldırım, açtı ağzını yumdu gözünü... Yıldırım'ın öne çıkan 10 açıklaması şöyle:

        2


        İngiltere'de bağıranlar, Almanya'dan gelen ve daha önce bilet vermediğim insanlar. İstersem biletlerini keserim.

        3

        3 Temmuz olmasaydı FETÖ örgütü istediğini çoktan bu ülkede gerçekleştirmiş olacaktı. Yargıtay kararından sonra bırakacağımı söylemiştim. Her başarısız sonuç sonrası medyada 'istifa etsinler' haberi çıkıyor.

        4

        Sokaktaki 3 tane şerefsiz ve ahlaksız beni kulüpten gönderemez. Beni Yargıtay kararı sonrası buradaki üyeler gönderebilir. Yargıtay'dan her karar çıkabilir, ben tedirginim. Bu karar Fenerbahçe için maddi ve manevi anlamda önemlidir.

        5

        Bana diyorlar ki aday olma Cumhurbaşkanına aday olma diyebilir misin? TV'de içiyor bana konuşuyor. Bak bundan sonra sizi sokağa çıkarmam.

        6

        Bizim üzerimizden para kazanıyorlar. Masanın altında viskiyi götürüyor. Ama benim yanıma gelince köpek gibi korkuyorlar köpek!

        7

        Ben 18 yıldır bu takımın başındayım. 6 şampiyonluk yaşadık. Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar 13-14 yıl şampiyon olamadı. Fenerbahçe en az 3 yılda bir şampiyon oluyor.

        8

        Yargıtay kararı sonrası size karşı yüzüm varsa aday olurum. Kim varsa aday olsun. Benim hayatım Fenerbahçe.

        9

        Akşam oturup rakı masasında oturur gibi tartışma yapıyorlar. Manchester United ile oynuyorsunuz. Pogba 100 milyon euro, Lindegard 50 milyon euro... Chelsea Brezilya'dan Kenedy diye bir çocuk aldı 9 milyon euroya. Biz almak istedik alamadık. Alsak 9 milyonu çöpe attılar diyeceklerdi.