Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United-Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Manchester Derbisi - Futbol Haberleri

        İngiltere'de ligin lideri Manchester City, lig kupasında orta sıralardaki Manchester United ile karşılaşacak. Bir nevi erken finale sahne olacak bu karşılaşma 26 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Peki Manchester United-Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte karşılaşma öncesi bazı detaylar...

        MANCHESTER UNİTED-MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA İZLENEBİLECEK?

        İngiltere Lig Kupası'nda Aguero'luManchester City,İbrahimovic'li Manchester United ile 26 Ekim'dederbi mücadelesi verecek. Hakem Mike Dean'in yönetiminde saat 22.00'da başlayacak müsabakanınyardımcılıklarını Simon Longve Ian Hussinüstlenecek. Karşılaşmayı yayınlayacak kanal ise henüz belli değil.

        PREMİER LİG'DE 'CİTY' FARKI

        Ligin ilk 6 haftasını kayıpsız atlatan Manchester City, Tottenham mağlubiyeti ve Everton beraberliğinin ardından Southampton karşısında da 3 puana ulaşamadı. Manchester Citynin, 9. hafta sahasında Southampton ile oynadığı müsabaka 1-1 sonuçlandı.

        Üç kez şampiyonluk sevinci yaşadığı Stamford Bridge Stadına bu kez Manchester United teknik direktörü olarak dönen Jose Mourinho, eski takımı Chelseaye karşı farklı mağlubiyetin önüne geçemedi. 4-0lık skor, Mourinhonun Premier Lig kariyerindeki en ağır yenilgisi oldu.

        Middlesbrough ile golsüz berabere kalan Arsenalin 6 maçlık galibiyet serisi noktalandı. Liverpool, ağırladığı West Bromwich Albionı 2-1 yenerek son 6 karşılaşmada 5. galibiyetini aldı. Zirve takipçilerinden Tottenham da Bournemouth deplasmanından bir puanla döndü.

        Ligde yirmişer puanı bulunan kulüplerden Manchester City, gol averajıyla Arsenal ve Liverpoolun önünde liderliğini sürdürdü. Chelsea ve Tottenham ise on dokuzar puanla bu iki ekibi izledi. (AA)

        UNİTED'İ YILDIZLARI DA KURTARAMIYOR

        İngiltere Premier Lig'de Chelsea'nin 4-0 kazandığı dokuzuncu hafta mücadelesinin, Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho ile futbolcuları Zlatan Ibrahimovic ve Paul Pogba'nın kariyerlerinde "farklı" bir yeri oldu.

        İki kez teknik direktörlük görevine geldiği ve üçü lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 8 kupa sevinci yaşadığı Stamford Bridge Stadı'na bu kez Manchester United teknik direktörü olarak dönen Mourinho, Premier Lig kariyerinin en farklı mağlubiyetini almaktan kurtulamadı.

        İtalyan teknik adam Antonio Conte yönetimindeki Chelsea, ilk dakikasında Pedro'nun golüyle üstünlüğü yakaladığı Manchester United maçını Cahill, Hazard ve Kante'nin golleriyle farklı kazanırken, eski teknik direktörüne de ağır bir yenilgi tattırdı.

        53 yaşındaki Portekizli teknik adam, Real Madrid'i çalıştırdığı 2010 yılında aldığı 5-0 yenilginin ardından kariyerinin en farklı mağlubiyetiyle sahadan ayrıldı. Mourinho'nun görev yaptığı Madrid temsilcisi ile Pep Guardiola'nın yönetimindeki Barcelona arasında 2010 yılının kasım ayında oynanan "El Clasico" maçında Mourinho ve takımı hezimet yaşamıştı. Katalan ekibin stadında oynanan mücadeleyi Xavi, Pedro, David Villa (2) ve Jeffren'in golleriyle Barcelona 5-0 kazanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ