Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Rıza Çalımbay’ın yerine göreve gelen Kemal Özdeş, Kasımpaşa'yı tekrardan canlandırdı - Kasımpaşa Haberleri

        Sezona Rıza Çalımbay yönetiminde başlayan Kasımpaşa, ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilmişti. Çalımbay döneminde oynanan dağınık futbol dikkat çekmişti. 4. haftadan itibaren göreve başlayan Kemal Özdeş, takımı ayağa kaldırdı ve 5 maçta topladığı 7 puanla ateş hattından yukarı çıkardı. Özdeş yönetiminde ilk maçında F.Bahçe’ye yenilen Paşa, ardından 1-0 kaybettiği Bursa karşılamasında penaltı dahil inanılmaz fırsatlar harcamış; ancak sergilediği müthiş performansla ilerisi için olumlu sinyal göndermişti. 6. haftada evinde Kayseri’yi 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan LacivertBeyazlılar, geçen hafta ise ikinci yarısında ‘tek kale’ oynadığı maçta 0-0’lık skoru bozamamış ve G.Antep’i elinden kaçırmıştı. Paşa’nın yükselişi bu hafta da sürdü... Osmanlı’yı Pavelka ve Adem Büyük’ün golleriyle 2-1 yenen Kemal Özdeş’in öğrencileri, hem rakibine Süper Lig’deki ilk yenilgisini tattırdı hem de bu sezon ilk deplasman galibiyetini aldı.

        OYUNCULARIN ÖZGÜVENİ YÜKSELDİ

        Başarılı teknik adam Kemal Özdeş, Çalımbay’ın sürekli ‘kalitesiz’ dediği kadroyu canlandırdı. Takımdaki havayı olumlu yönde çevirmeyi başaran 46 yaşındaki çalıştırıcı, oyuncularına ne adar yetenekli ve değerli olduklarını hatırlattı. Özgüvenlerini yerine getirdi. Futbolcular arasında güven bağı güç kazandı. Paşa, her hafta üzerine koyarak devam etmeye başladı. Sakatlar düzelince daha alternatifli bir kadroya sahip olacak Özdeş, son 4 maçta kalesinde 3 gol gören ve çok az pozisyon veren Paşa’nın savunmasını da toparladı.

        HABERTÜRK SPOR |VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ