Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon Asbaşkanı Ahmet Çubukçu: Galatasaray'ı yenmek kolay - Trabzonspor Haberleri

        Sezona iyi başlayamayan Trabzon’da, G.Saray’ı yenmenin mutluluğu yaşanırken, asbaşkan Ahmet Çubukçu galibiyetin fazla abartılmaması gerektiğini söyledi. G.Saray karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Çubukçu, “Bizim galibiyete daha çok ihtiyacımız vardı. Futbolcularımız daha çok istedi ve kazandı. Ancak sonuçta bir galibiyet aldık ve bunun fazla abartılmaması gerekiyor” dedi. Trabzon’un geçmiş yıllardaki başarılarına da dikkat çeken Bordo-Mavili yönetici, “Trabzonspor, kökleri güçlü, tarihi başarılarla dolu büyük bir kulüptür. G.Saray’la normal bir maç oynadık ve galip geldik. Trabzonspor gibi bir takımın G.Saray’ı yenmesi normal bir sonuçtur” ifadelerini kullandı.

        ‘BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMİYOR’

        Çubukçu şöyle devam etti: “Trabzon’un ligde ve kupada hedefleri var. Bir çiçekle bahar gelmiyor. Adımlarımızı sağlam basmalıyız. G.Saray galibiyeti sonrası camiada bir patlama oldu. Ancak bunu geride bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ