Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Emre Çolak kadroya alınmadı, taraftarlar ayaklandı - Futbol Haberleri
        1

        Deportivo La Coruna'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Çolak, Celta Vigo maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayınca taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi.

        2

        Sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılıp La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna'ya transfer olan ve gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Çolak, Celta Vigo maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

        3

        Herhangi bir açıklama yapılmamaksızın 18 kişilik kadroda yer almayan Emre Çolak'ın bu durumu hem İspanyol basınında yer buldu, hem de taraftarları şaşkına çevirdi.

        4

        Emre Çolak'ın kadroya alınmadığı maçta Celta Vigo kendi sahasında ezeli rakibi Deportivo'yu ezdi geçti ve Galiçya derbisinde rakibini 4-1 mağlup etti.

        5

        Deportivo La Coruna taraftarlarının sahip çıktığı Emre Çolak'a İspanyol bir takipçisi Twitter'dan 'Sakat mısın?' şeklinde soru yöneltirken, Emre ise bu soruya 'Hayır' yanıtını verdi.

        6

        Taraftarlar, teknik direktör Gaizka Garitano'ya tepki gösterirken İspanyol çalıştırıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Emre'nin maç kadrosunda olmamasının teknik bir karar olduğunu ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ